SERDİVANSPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

featured

SERDİVANSPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

Geçtiğimiz sene BAL Liginden düşen Serdivanspor, bu yıl yeniden yuvasına dönmek isterken, Karasu temsilcisi Yalıspor ile oynayacağı maça da mutlak galibiyet için hazırlanıyor.

“ÖNCE TAKIM OLACAĞIZ”

Geçtiğimiz hafta, Akyazı sahasında Alağaçspor gibi ligin iddialı takımı karşısında 3-0’lık net bir skorla ayrılan Serdivanspor, yarın oynayacağı maçı da kazanarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Sarı siyahlı takımın genç antrenörü Berk Yusuf Yıldız, bu yıl eskisinden daha iddialı olduklarını belirterek, “ Bu sene çok kaliteli bir takım kurduk. Tüm futbolcularım çok güzel bir bütünlük sağladı. Tam bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.  Alaağaç deplasmanında oynanan futbol, gösterilen mücadele ve alınan farklı galibiyet bunun en canlı örneğiydi. Şimdi önümüzde Yalıspor engeli var. İnşallah bu maçı da kazanıp 2’de 2 ile yolumuza emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz”

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!