Serdivanspor şokta: 0-2

featured

Serdivanspor şokta: 0-2

Erkan Engin, Muhammet Ömür, Furkan Kocayıldız hakem üçlüsünün yönettiği maçta Serdivanspor Enes,Yaşar, Gökan, Haldun, Caner, Fatih Çelik, Yusuf, Yasin, İlkay, Uğur, Sinan tertibi ile sahada yer aldı. Bu hafta 1. Lig te görevi olan Erkan Engin üst klasmana veda ettikten sonra ilk kez sahaya çıktı ve başarılı bir yönetim gösterdi.

İlk yarı tek gol

İlk yarıda rüzgarı arkasına alarak oyuna başlayan Serdivanspor henüz 3. dakikada  0-1 geri düştü. Kartal Bulvarspor atağında topla buluşan Sefa takımını öne geçirdi. Sarı siyahlılar golden sonra akın üstüne akın tazeledi ancak gol yollarını bulamadı devre 0-1 sona erdi.

İkinci yarı

İkinci yarıda kaleye Semih geçti maçın ilerleyen dakikalarında Reşat Salpat genç futbolcuları sahaya sürdü. Kartal Bulvarspor’da gençleri oyuna alınca maç denk kuvvetleri halinde devam etti. 73.dakikada Kartal Bulvarspor Eray ile bir gol daha atınca maç 0-2 sona erdi.

.(RAHMİ ÇAPA)

serdivan ens (1) serdivan ens (3)

ist kartalbulvarserdivan ens (4) serdivan ens (5) serdivan ens (6) serdivan ens (7) serdivanspor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!