SERDİVANSPOR SÖKTÜ ALDI 3-2

featured

SERDİVANSPOR SÖKTÜ ALDI 3-2

Serdivan Hüseyin Ersin Stadında oynanan Bölgesel Amatör Lig 8. Grup karşılaşmasında Serdivanspor evinde konuk ettiği Kdz. Ereğli Belediyespor karşısında önce iki farklı galibiyete geçti, daha sonra konuk takım durumu 2-2 Beraberilğe taşıdı ancak maçın 84. Dakikasında Sinan Çalışkan’ın akıl dolu vuruşundan gelen golle maçtan 3-2 Galip ayrılmasını bildi.

ERKEN GOL REHAVET GETİRDİ

Maçın henüz 4. dakikasında Sinan Çalışkan’ın ceza alanı içerisine kestiği top savunmaya çarptı ve Furkan’ın gayreti ile ağlarla buluştu, Serdivanspor bu erken golle 1-0 Öne geçti. Ancak golden sonra Serdivanspor’da bir oyunu ağırlaştırma düşüncesi hakim olunca başka gol gelmedi ve ilk yarı bu golle 1-0 Sona erdi. Maçın ikinci yarısında Ertuğrul farkı ikiye çıkarttı. Bu golden sonra Kdz. Ereğli Belediye atakları başladı. Oyuna ikinci yarıda giren Trehore kaleci Semih’in bakışları arasında topu ağlara gönderdi fark bire indi. Maçın 74. Dakikasında Yardımcı hakeme hakaret eden Kdz Ereğli kalecisi Sefa kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçın 80. Dakikasında kaleci Semih’in yine hatalı çıkışı sonrasında Mahmut’un golüyle Kdz Ereğli Belediye durumu eşitledi 2-2. Maçın 84. dakikasında bir Serdivan kontratağında topla buluşan Sinan topu kalecinin üzerinden aşırtarak akıl dolu bir gol attı ve Serdivanspor tekrar 3-2 Öne geçti. Geride kalan dakikalarda gol olmadı ve Serdivanspor bu önemli karşılaşmadan 3-2 Galip ayrıldı.

SAHA : Serdivan Hüseyin Ersin

HAKEMLER : Alican Özışık*** Şevket Göktaş*** Kadir yılmaz***

SERDİVANSPOR : Semih* Ali yaşar** Gökhan Çekiç*** Ertuğrul*** Caner** Fatih*** Sinan Gündüz** ( Engin Dk. 87 ) Abdülkadir** ( Haldun Dk. 70 ) Nemci Onur** Furkan*** Sinan çalışkan*/** ( Mehmet Dk. 85 )

ANTRENÖR : Reşat saplat

KDZ EREĞLİ BELEDİYESPOR : Sefa ( K.K ) Erhan** Erhan** İbrahim*** Varol*** Uğur**  Fatih** (Trehore** ) Ramazan ( Serkan Dk.74 ) Mahmut*** Ergin*** Alihan** ( Gökhan** )

ANTRENÖR : Taner Demirbaş

GOLLER . Dk. 4 Furkan Dk. 55 Ertuğrul Dk. 84 Sinan çalışkan ( Serdivanspor ) Dk. 61 Trehore Dk. 80 Mahmut ( Kdz Ereğli Belediye )

serdivan Furkan gol sevinci DSC_1259 DSC_1200 DSC_1191 DSC_1152 DSC_1121

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!