Serdivanspor-Söğütlüspor: 5-1

 Süper Amatör B Grubu Lideri Serdivanspor, Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde Söğütlüspor’u konuk etti. Sarı Siyahlıların başından sonu üstün bir oyun sergilediği karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı. Serdivanspor aldığı bu galibiyetle ligde namağlup liderliğini sürdürürken, puanını da 37’ye çıkarı.

Serdivan Ekrem Karaberber tesislerinde ikinci yarıya iyi başlangıç yapamayan lider Serdivanspor ,düşme hattından uzaklaşıp orta sıralara demir atan Söğütlüsporu ağırladı.İlk yarısı karşılıklı ataklarla ngecen oyunda ilk iki ntehlikeli matak konuk takımdan Eyyüple geldi. Kaleci Semih bu pozisyonlarda vgole geçit vermedi. Serdivanspor daha sonra Umit tale ile iki pozisyonda gole yaklaştı ama bundada önce direkler sonrada kaleci Kaan gole geçit vermedi. Maçın içindeki dengeyi 37 de Ümit talenin attığı gol bozdu. 1-0. İkinci yarıda Serdivanspor çok çabuk farka koştu. 50 de Furkan, 56 da Umit talenin golleri birden skoru 3-0 taşıdı. 70 konuk Söğütlüspor Keremin sıfır tabir edilen yerden attığı golle maçı 3-1 taşıdı. Bu golden üç dakika sonra Enes Şimşek kesti Furkan attı 4-1. Karşılaşmada son sözü n85 de Enes Şimşek söyledi ve Serdivan sahadan 5-1 gibi farklı b ir galibiyetle soyunma odasına taşındı.

Stad : Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri

Hakemler : Bahadır İler***, Hasan Satir***, Ömer Kılıç***

Serdivanspor : Semih**, Ertuğrul***, Yunus***, Emre***, Caner**, Enver Tugay***, Enes Buruşoğlu***, Furkan***, İdris Soner***, Ümit***, Enes***

Antrenör : Berk Yusuf Yıldız

Söğütlüspor : Kaan*, Yasin**, Ercan**, Selahattin*, Yasin Bozkurt**, Eren**, Kerem**, Eyyüp**, Bedirhan**, H.Samet**, İsmail**

Antrenör : Fevzi Çapkınlar

Goller: Dk. 39-55 Ümit Tale, Dk.49-72 Furkan Dk. 81 Enes (Serdivanspor) Dk. 70 Eyyüp(Söğütlüspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!