SERDİVANSPOR KAYIPLARDA 0-1

featured

SERDİVANSPOR KAYIPLARDA 0-1

Sarı-siyahlı takım, evinde kazanamama alışkanlığını Çengelköy önünde de sürdürdü

BAL’da ikinci yarının ilk haftasında Serdivanspor, Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde Çengelköy ile karşılaştı.  Sarı-siyahlı takım, rakibine 1-0 mağlup oldu.

KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

Serdivanspor, Bölgesel Amatör Lig’de ikinci yarının ilk haftasında Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde Çengelköy’ü ağırladı. İlk yarısı dengeli geçen müsabakada iki takımda gol bulamayınca devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda konuk ekip 65’te Onur ile öne geçti. Bu golün ardından Serdivanspor beraberlik için ataklar geliştirse de bunda başarılı olamayınca Serdivanspor sahadan 1-0 mağlup ayrılarak evinde kazanamama alışkanlığını sürdürdü!

Serdivanspor: 0 Çengelköy: 1

Saha: Ekrem Karaberberoğlu

Hakemler: Gündeniz Gürtay** Ömer Karahan** Emrah Gülhan**

Serdivanspor: Semih** Ertuğrul** İsmail** Ertuğrul A.** Caner** (Kayode**) Tugay** Yasin** Enes**(Ahmet**)  Necmi* Furkan** (Ömer**) Sinan**

Antrenör: Reşat Salpat

Çengelköy: Cemal** Uğur** Burak** Ulaş** Onur** Burak** (Mustafa**) Ulvi** Ufuk** Yemen** (Serdar**)  Eren** Kerem** (İlhan**)

Antrenör: Yücel Çolak

Goller: Dk.65 Onur (Çengelköy )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!