Serdivanspor 5-2 İst. Leventspor

Serdivanspor 5-2 İst. Leventspor

Saha: Hüseyin Ersin

Hakemler: Hasan Kaçar ** Fatih Canbaz ** Olcay Bektaş **

Serdivanspor: Semih *** Uğur *** Gökhan Çekiç *** Ertuğrul *** Caner *** Abdulkadir *** Sinan Gündüz *** Fatih *** (Haldun**) Necmi *** (Engin**) Furkan *** (Onur**) Sinan Çalışkan ****

Antrenör: Reşat Salpat

İst. Leventspor: Onur * Uğur * Fuat * Uğur Uygun * Sacit * Ramazan ** Erdem ** (Okan*) Murat * Canemre * Uğur * (Sinan*) Okan * (Ercan*)

Goller: Dk.6 Necmi, Dk.30-32-87 Sinan Çalışkan, Dk.90+2 Ertuğrul (Serdivanspor), Dk. 13 Erdem, Dk. 45 Ramazan (İst. Leventspor)

 

Serdivanspor BAL ligi maçında İstanbul leventspor’u dağıttı yerle bir etti: 5-2 Sarı siyahlı takımda Sinan Çalışkan 3 gol ile  Hattrick yapatı, 90+2 de gol atan Ertuğrul asker selamı vererek golünü şehitlere armağan etti.

Serdivan hızlı başladı

Serdivanspor mça çok hızlı başladı sağlı sollu ataklar ile rakibi ilk dakikalarda bunalttı, 6. dakikada Necmi yakından ilk golü attı:1-0

Sinan çalışkan 30 ve 32 .dakikalarda harika iki gol birden attı. 13. Dakikada İst. Levenspordan Erdem, 45 dakikada Ramazan birer gol atınca devre 3-2 sona erdi.

İkinc, devrede futbol oynayan ve rakibe top göstermeyen Serdivanspor 87. Dakikada Sinan ve 90+2. dakikada Ertuğrul ile 2 gol daha attı ve maç 5-2 Serdivansporun galibieti ile bitti.

Maçın son dakikasında İstanbul Leventspor futbolcusu Fuat kale arkasında görev yapan basın mensuplarına ağır kelimeler ile küfürler etti.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!