Serdivanspor 1-0 Kocaalispor

Serdivanspor 1-0 Kocaalispor

Saha:Hüseyin Ersin

Hakemler: Hakan Ergin ** Oğuz Gökmen ** Nazlı Buket Atalay **

Serdivanspor: Semih ** Ali Yaşar ** Enes ** Ertuğrul (Dk. 41 KK) Caner **  Fatih Çewlik ** Sinan Gündüz ** Kadir Ordukaya ** (Haldun**) Furkan ** (H.İbrahim**) Özgür ** Sinan Çalışkan ** ( Necmi**)

Antrenör: Reşat Salpat

Kocaalispor: Harun ** Caner * (Furkan İğde**) Cengiz * Abdulkadir ** Hakan * ( Emrah*) Muhammet * Mustafa * Kemal *( Muhammet**) Onur * Semih * Berkay *

Antrenör: Talip Toprak

Kırmızı kart: Dk.41 Ertuğrul (Serdivanspor)

Gol: Dk.3 Furkan (Serdivanspor)

Erken gelen gol

Serdivanspor maçın başlaması ile rakip kaleye götürdüğü ilk top tan gol kazandı, 3.dakikada ileri açılan topu kale önünde kontrol eden Furkan sarı siyahlıları 1-0 öne geçirdi.

  1. Dakikada rakibine gereksiz bir faul yapan Ertuğrul ikinci sarıdan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. İlk yarı 1-0 sona erdi.

Maçın son 10 dakikasında Kocaalispor Serdivanspor kalesi önünde daha çok görünmeye başladı sağlı sollu ataklar ile kaleyi abluka altına aldı ancak istediği golü bulamadı, maç 1-0 Serdivansporun galibiyeti ile bitti.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!