SERDİVAN  ÖNCE ATTI İKİNCİ YARIDA YATTI 3-1

featured

SERDİVAN  ÖNCE ATTI İKİNCİ YARIDA YATTI 3-1

Sakarya Süper Amatör Kümenin ikinci hafta karşılaşmasında Serdivan Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde Serdivanspor, evinde Karasu Yalıspor’u konuk etti. İlk haftanın farklı galip gelen takımı Serdivanspor maçın başında her nedense tutuk bir oyun sergilerken nadir pozisyonlardan birinde Ümit Tale sarı siyahlıları 1-0 Öne geçirdi. Bu golden hemen 4 Dakika sonra buna benzer bir pozisyonda sağ taraftan gelen ortayı çıkarmak isteyen savunma oyuncuları birbirleri ile anlaşmazlık yaşayınca Ömer Faruk’un ayaklarına çarpan top Karasu Yalı kalesinde ağlarla kucaklaştı.

İKİNCİ YARIDA DURUM DEĞİŞMEDİ

Bu golden sonra açılan Karasu Yalıspor üst üste pozisyonlar bulmaya başladı. Bunlardan birinde maçın 32. Dakikasında ileriye çıkan Altay Muzaffer topu Serdivan ağlarına gönderdi ve farkı bire indirdi. İlk yarı biterken 54. Dakikada yine sağdan gelen bir ortayı ceza alanı dışında yakalayan Enes Şimşek harika bir gol attı ve ilki yarı 3-1 Serdivanspor’un galibiyeti ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında ise tamamen durgun bir futbol vardı. Bu böyle olunca da her iki taraf ta gol kaydına muvaffak olamayınca karşılaşma da ilk yarıda atılan 4 Golle 3-1 Serdivanspor’un galibiyeti ile sona erdi.

SAHA: Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesisleri

HAKEMLER : Atilla Karaoğlan*** Sinem Çetin*** Ömer Faruk Kılıç ***

SERDİVANSPOR : Semih** Erkan** İsmail** Emre** Enes Buruşoğlu** Enes Şimşek*** Yunus** ( Tugay Şenoğlu ) Umar*** Ümit Tale*** ( Furkan ) Fatih Çelik** Soner** ( Mertcan )

TEKNİK SORUMLU : Berk Yusuf Yıldız

KARASU YALISPOR : Ömer** Ömer Faruk** ( Tolunay ) Eray*** Altay Muzaffer** Alperen** Aydın Uğur*** Bedirhan*** Semih** H. Hüseyin*** Hasan** Furkan***

TEKNİK SORUMLU : Beyler Gökçe

GOLLER: Dk. 23 Ümit Tale Dk. 45 Enes Şimşek ( Serdivanspor )  Dk. 27 Ömer Faruk (Kendi kalesine ) Dk. 32 Altay Muzaffer ( Karasu Yalıspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!