Serdivan dan Boğaz sefası 7-0

Serdivan dan Boğaz sefası 7-0

Stad Ekrem Karaberber Sosyal tesisleri

Hakemler Tayfun Güz Furkan Şen Nihat Mendeş

Serdivanspor Semih ** Ömer Şamlı *** İsmail ** Emre *** Enes ** Canerb ** Senad ** Umar *** Umit Tale *** Soner *** (Ertuğrul **)Fatih **( Bayram **)

Antrenör Berk Yusuf Yıldız

Hendek Boğazspor Tuğrakan **( Tayfun **) Yusuf ** Naci ** Kudret ** Olcay ** Fatih ** Muhammedali ** M ehmet ** Ufuk ** ( Enes **)Gökhan ** Mehmet Karadeniz **( Gökhan **)

Antrenör Aslan Taşkın

Goller Dk 35-42 Umit Tale Dk 40 Olcay KK ( Hendek Boğaz) Umar Dk 53  Dk 62 (P) Enes ) Dk 80 Emre Dk 83  Umar

Serdivanspor  ligin dibinde yer olan,düşmeme mücadelesi veren  Hendek Boğazspor engelini kolay aştı.7-0 Sarı Siyahlılar direnen ,kendine karşı koymak adına hamleler yapan hendek Boğazspor önünde bu direnci 35 de Ömer Şamlının ortasında Umit talenin golüyle kırdı. 1-0. 40 dakikada Şamlının ortasında Olcayın kendi kalesine attığı golle fark 2-0 oldu. 42 de Umit Tale ilk yarı için son sözü söyledi 3-0.Serdivan ikinci yarıyada golle başladı 53 dakikafa Azeri Umar attı fark 4-0 çıktı. 62 de Ömer Şamlı düşürüldü Penaltıyı Enes gole cevirdi.5-0  Gol yağmuru 80 de  Enes ve 83 de Umarla devam etti ve karşılaşma 7-0 Serdivansporun farklı galibiyetiyle son buldu. NAZIM AKTÜRK

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!