SENTETİK ÇALIŞMA

featured

SENTETİK ÇALIŞMA

Pazar günü Trabzon deplasmanında zorlu bir maça çıkacak olan Sakaryaspor’da hazırlıklar sürüyor. Ligde son 4 maçta 2 beraberlik 2 mağlubiyet alarak Lider Afjet Afyonspor’un 8 puan gerisine düşen yeşil siyahlılar Düzyurtspor deplasmanından galibiyet ile dönerek yeniden çıkışa geçmek istiyor. Düzyurtspor’un lig maçlarını oynadığı  Ahmet Suat Özyazıcı stadının suni çim olması nedeni ile Teknik Direktör Tuncay Şanlı dünkü çalışmayı Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde yaptırdı.

SERDAR ÜMİT HAZIRLANIYOR

Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yeşil siyahlı oyuncular kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptılar. Sakatlıktan yeni çıkan Serdar Ümit Deniz masör Hakan Küçük ile birlikte düz koşu yaparken tecrübeli oyuncunun Düzyurtspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

NİHAT KAHVECİ ZİYARETİ

Milli Takım ve Beşiktaş’ın eski futbolcularından Nihat Kahveci, Teknik Direktör Tuncay Şanlı ile birlikte Ekrem Karaberber Tesislerine gelerek antrenmanı takip etti. Öte yandan Sakaryaspor’un Kastamonuspor 1966’dan kiraladığı kaleci Bora Sevim’in lisans işlemleri tamamlandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!