Sen yaptın, olmadı..

Sen yaptın, olmadı..

Payas ve Elazığ deplasmanlarında peşpeşe yaşanan iki yenilginin ardından Sakaryaspor’un cumartesi günü Sakarya’da yaşadığı Darıca beraberliğini takiben “Bu takıma 3 İsmail çok” başlıklı bir yazı yazdım..

Fatura teknik patron İsmail Cem Cambaz’a kesildi, Sakaryalı yardımcısı İsmail Öz altyapıya dönüyor, Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses göreve devam ediyor..

Bu sofrayı kuran Başkan İsmail Gürses’in görevi bırakması taraftarı değildim ama ayaklarının yere sağlam basmasını Sakaryaspor’un selameti için çok istiyordum..

Bodrumspor’da 8 yıl görev yapan ancak Sakaryaspor’da ancak 8 maç kalabilen Bodrum’lu İsmail Cem Cambaz’ın gönderilmesini takiben teknik adamlık için uçuk kaçık isimler gündeme atıldı, en oluru Mehmet Altıparmak hocaydı..

Görüşüldüyse ve anlaşılamadıysa yazık olmuş, Sakaryaspor’a..

Teknik adamlık için en olmazı Tuncay Şanlı..

Tuncay Şanlı 14 yıl sonra futbola başladığı Sakaryaspor’a futbolcu olarak dönmeye hazırlanırken “Nasıl olacak?” diye düşünüyordum, damdan düşer gibi hoca oldu..

Yardımcıları; Mehmet Aurelio ve Mohamed Ali Kurtuluş..

Olmadı..

Ulusal basın bu haberi manşetten verdi ama Sakarya’da spor basınını heyecan sarmadı, gerçekçi olmak lazım..

Tuncay kimi çalıştırdı?

Yardımcısı Mehmet Aurelio’ya baktım, teknik kariyeri kariyer değil..

Nasıl olsun?

Aurélio, 19 Haziran 2013 tarihinde Kayseri Erciyesspor teknik direktörü olup, bedel ödemeden 1,5 yıllığına kiralanmış, Kayseri Erciyesspor formasıyla 45 maça çıkmış ve sözleşmesi 19 Haziran 2014 tarihinde feshedilmiş.. 28 Haziran 2014 tarihinde Bilecikspor ile 3,5 yıllık anlaşma imzalamış, 3.5 ay sürmüş, geçtiğimiz sezon Göztepe’de Önder Özen’in yardımcısı olarak göreve başlamış, Önder Özen’in görevi bırakmasının ardından Sarı-Kırmızılı takımda teknik adam olarak kısa bir süre görev yapmış, stop..

Muhammed Ali Kurtuluş veya Mohamed Ali Kurtuluş, Tuncay Şanlı gibi 14 yıl önce Sakaryaspor’da oynamış, hatırlıyorum, dün gibi..

Sezon başı kamplarının en çok kaytaran yeteneği.. Futbolculuğu problemdi, hocalığı ne olacak, aşağı yukarı belli..

Yani..

Gürses başkan kaş yapayım derken göz çıkardı, yazık şu sevdamıza..

Sen yaptın, olmadı..

  1. ligin üstümüze yapıştığına mı yanayım, şu medyatik hallere mi şaşırdım ama yine de Gürses bırakmasın çünkü öyle gözüküyor ki karnımız doysun doymasın sofrayı kuran kaldıracak..

SANTRA HARİCİ

Hergün aklımdan geçiyorsun

İnsan bir selam verir (Aşık Veysel)

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!