ŞEKER GENÇLİK’LİLER İFTARDA BULUŞTU

featured

ŞEKER GENÇLİK’LİLER İFTARDA BULUŞTU

Geleneksel hale getirilen ve bu Ramazan Ayı’nda dördüncüsü  tertip edilen Şeker Gençlik’liler iftarı Şeker Mahallesi’nde bulunan kapalı Pazar yerinde gerçekleştirildi.

EFSANELER İFTARDABİR ARAYA GELDİ

Organizatörlüğünü Şeker Gençlik’in yetiştirdiği efsane futbolcularından olan Osman İbrahimoğlu ve eski takım arkadaşlarının yaptığı iftar yemeğine bu defa efsane isimler de katıldı. Yapılan daveti kırmayıp iftara gelenler arasında Sakaryaspor’un efsane futbolcuları Pıçır İsmet, Zeki Aydıntepe, Beşir Belat ile yine efsane Şekerspor futbolcuları Nihat Çetin, kaleci Oktay Adapazarı belediye başkan vekili erol aydın Eski Sakaryaspor Kulüp Müdürü Adnan Şeker ve eski Şeker Gençlik’liler iftar sofralarında yerlerini aldılar.

ESKİ GÜNLERİ YADETTİLER

Samimi bir ortamda geçen iftar öncesi ve sonrasında eski futbolcular arasında eski günler yad edilirken, iftarın düzenlenmesinde ön ayak olan Osman İbrahimoğlu da bir konuşma yaparak bu iftarın sadece Şeker Gençlik’liler için yapılmasının amacını anlatırken, “ futbol camiasında geniş bir tanıdık yelpazemiz var. Herkesi çağırabilmemiz için imkanlarımız el vermediğinden bu nedenle iftarı sadece eski Şeker Gençlik’liler iftarı adı altında düzenledik. Bizlerle birlikte olan eski efsanelere olanlara  veya olmayanlarla bu iftarın düzenlemesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim “

HABER VE FOTOLAR : Sırrı ŞANLI

Dedi.  

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!