ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ İÇİN MEYDANDAYIZ

featured

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ İÇİN MEYDANDAYIZ

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Türkiye’de meydana gelen darbe teşebbüsü esnasında ve yurt genelinde meydana gelen terör olaylarında canlarını veren şehitlerimiz ve bu olaylarda yaralanarak gazi olan vatandaşlarımız için biri anma programına katılacak.

2 Eylül Cuma Akşamı saat 21.00’da yapılacak ve Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ile Sakarya Büyükşehir belediye Başkanı zeki toçoğlu’nun organize edecekleri anma programına ve tüm Spor Kulüplerimizi davet eden Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba “ bugüne kadar yaptığımız etkinliklerin ardından bu defa da şehit ve gazilerimiz için bir anma programı düzenledik..

Haydi tüm spor kulüpleri ve tüm sporseverler “ Şehit ve Gazilerimiz “ için haydi demokrasi meydanına. 2 Eylül Cuma akşamı saat 21.00’da Demokrasi meydanında yapılacak etkinliğimizle şehitlerimize sahip çakıyoruz. Herkesi bu anma programında bekliyoruz “ Diye konuştu.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!