SASKF’DEN TABAN BİRLİKLERİNE İFTAR

featured

SASKF’DEN TABAN BİRLİKLERİNE İFTAR

Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Yaşar Zımba, futbolun taban birlikleri  kuruluşlarına iftar verdi. Adnan Menderes Caddesinde bulunan Semt Restaurant’ta verilen iftarda bol bol futbol konuşuldu.İftara  Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Yaşar Zımba, Genel Sekreter Neşet Çakır, Eğitim ve Yapılandırma Sekreteri Uğur Kobaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Spor Şube Müdürü Bülent Kasım, Tüfad İl Başkanı Tamer İlaçan, İl Hakem Kurulu Başkanı Ercan Yıldırım ile Kurul üyeleri Fatih Sucuoğlu, Süleyman Özkan, Ahmet Şanslı, TFFHGD Dernek Başkanı Özgür Aygün, yönetici Yasin Subaşı, Üst Klasman Hakemi Erkan Engin, Klasman hakemi Yunus Eren ile Hakem Camiasının duayenlerinden ve olmazsa olmazlarından Şükrü Özkan ve Yılmaz Kalk birlikte katıldılar.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

İftar yemeği sonrası masaları ayrı ayrı gezerek iftara geldiklerinden dolayı katılanlara teşekkür eden Askf Genel Başkanı Yaşar Zımba, daha sonra koyu bir futbol sohbetine daldı. Zımba futbol oynadığı ve hakemlik yaptığı dönemleri anlatarak o günler ile bugünler arasındaki büyük farkı anlattı. Futbolcu iken hakemlerle çok uğraştığını söyleyen Başkan Zımba futbolu bıraktıktan sonra hakemlik müessesesine büyük saygı duyduğunu ve bu sebeple de Askf’ye bağlı kulüpler tarafından “ Kulüpçü değil, hakemci Başkan “ diye eleştirilmeye başlandığını söyledi. Hakemler olmadan futbolun olmayacağını vurgulayan Başkan Zımba, hakemlerden de bu yönde yaklaşım istediğini bunun da mümkün olabileceğini belirtti. Daha sonra gelişmelerle ilgili açıklama yapan Genel Başkan Zımba, İl Hakem kurulu Başkanı Ercan Yıldırım’ın bir sorusu üzerine de  İl Disiplin Kurulu’ndan başlamak üzere diğer taban birlikleri kurumları arasında da bazı değişikliklerle gidilebileceğini ve ancak bu yolla Sakarya futbolunda bir ilerleme kaydedilebileceğini söyledi. Sakarya Amatör futbolunda iyi günler çok yakında diyen Genel Başkan Yaşar Zımba iftara katılan tüm  konukları bir araya toplayarak teşekkür etti ve onlarla birlikte gecenin anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

askf  taban iftar (1) askf  taban iftar (2) askf  taban iftar (5) askf  taban iftar (6) askf  taban iftar (7) askf  taban iftar (9) askf  taban iftar (10) askf  taban iftar (11) askf  taban toplu askf  taban

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!