SASKF’DE DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR

featured

SASKF’DE DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe teşebbüsü sonrasında Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de el ele veren vatandaşlar Sakarya’da Kent Meydanında bir araya gelerek demokrasiye sahip çaktılar.

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak,  Sakarya Askf Başkanı Yaşar Zımba, yönetim kurulu üyeleri, Futbol taban birlikleri, 33 Merkez spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri meydana ve demokrasi kürsüsüne çıktılar. Başkan Zımba yaptığı açıklamada “ 2 Ağustos Salı günü akşamı bir araya gelen spor camiası o günden bu yana her akşam demokrasi meydanında demokrasi nöbetini tutmaya devam etti ve bundan sonra da demokrasi nöbetini tutmaya devam edecektir.

Türk Milleti’nin ne olduğunu tüm dünya gördüğü gibi şer çeteleri de bu olaydan mutlaka ders almışlardır. Demokrasi meydanında baştan kalabalıkların bir araya geldiği, ancak son günlerde nerede ise hiçbir kimsenin kalmadığı meydanda tek başımıza da kalsak yine de Federasyon olarak bu nöbeti her akşam sürdürmeye devam etmek kararındayız. Bizler böyle el ele verdiğimizde karşımızda hiçbir güç dayanamaz. Türk Milleti sapa sağlam ayaktadır.” Diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!