SASKF YOL HARİTASINI BELİRLEDİ

featured

SASKF YOL HARİTASINI BELİRLEDİ

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Yaşar Zımba yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulunarak liglerin başlama tarihleri, ceza kurullarının işlevinden,  tertip kurullarının seçiminden, fikstür çekimine kadar tüm konulara açıklık getirdi. Yaşar Zımba konuşmasına başlarken, “ geçmiş yıllarda yaşananların aksine, kimseye ödün vermeyeceğiz, tüm kulüpler vicdanımızda eş değerdedirler.

Bunda hiç kimsenin kuşkusu olmasın “ Dedi. Genel Başkan Yaşar Zımba liglerin başlama tarihlerini de açıkladı. Buna göre :

U-17 LİGİ  9 EYLÜL 2016

U-15 LİGİ 10 EYLÜL 2016

U-19 LİGİ 24 EYLÜL 2016

 

SÜPER AMATÖR VE BİRİNCİ AMATÖR KÜME 1 EKİM 2016 Tarihlerinde başlayacak.

SASKF’DEN RADİİKAL KARARLAR

Genel  Başkan Yaşar Zımba açıklamasında “ göreve geldiğimiz 1 Yıla yakın zamanda hem kendimi, hem de yaşananları büyük bir titizlikle inceledim. Bundan sonra da kazandığımız tecrübe ve işimize verdiğimiz önem çerçevesinde işler yapacağız. Örneğin öncelikle gerçekleştirdiğimiz sağlık kurslarında yeterli sayıda sağlık görevlimizi belirledik ve bunların sertifika ile sağlık çantalarını sipariş verdik ve en kısa zamanda bunları kendilerine vereceğiz. Diğer İllerde yapıldığı gibi çalışmalarımızı bu doğrultuda yapacağız. önümüzdeki hafta içerisinde Tertip kurullarını belirleyeceğiz. fikstür işlerini İl Temsilcisinin gözetiminde Tertip Komiteleri takip edecekler. İl Disiplin Kurulu maçlarda meydana gelebilecek olaylarla ilgili olarak o hafta içerisinde toplanacak ve aynı hafta içerisinde kararını verecek. Maç fikstürleri 1.devre sonuna kadar çekilecek. Her ne sebepten olursa olsun ertelenen müsabakalar bir sonraki Çarşamba günü aynı yer ve saatte oynatılacak.”

 

TÜM KULÜPLERİMİZE BAŞARILAR

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Sapanca Gençlik takımının yeni yönetimine de başarılar dileyen Genel Başkan Yaşar Zımba yeni sezonda  Bölgesel Amatör Ligde İlimizi temsil edecek olan Serdivanspor ve Kırkpınarspor ile her kategoride katılacak kulüplerimize de hayırlı olsun mesajını verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!