SAPANCA GENÇLİK’TE SESSİZLİK SÜRÜYOR

featured

SAPANCA GENÇLİK’TE SESSİZLİK SÜRÜYOR

BAL’da mücadele eden Sapanca Gençlikspor’da sessizlik var. Sezon öncesinde transferde sessizliğini bozmayan yeşil-beyazlı takımın, lige kadar kadroya takviye yapması bekleniyor.

İSTİFALAR VAR !

Sapanca Gençlikspor, Bölgesel Amatör Lig’de sezonun başlamasına sayılı günler kala sessizliğini koruyor. Kadrosuna takviye yapmayan ve sezon öncesinde rakiplerine oranla sessiz bir dönem geçiren yeşil-beyazlı takımda yaşanan bu durum taraftarları da lig öncesinde telaşlandırıyor.

Bölgesel Amatör Lig’de zorlu grupta yer alan Sapanca Gençlikspor’da taraftarlar, 24 Eylül’de start alacak lig öncesinde yönetimden takıma gerekli takviyeleri yapmasını istiyor. Grupta iyi sonuçlar alacak Sapanca Gençlikspor istediklerini belirten taraftarlar, bu konuda yönetimin elini çabuk tutmasını arzuluyor. Öte yandan Sapancaspor yönetiminde yer alan Ender Bostancı ile gazeteci Hamdi Yuluğ, işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek istifa ettiklerini açıkladı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!