SAPANCA GENÇLİK HANLIYI GEÇTİ 1-0

SAPANCA GENÇLİK HANLIYI GEÇTİ 1-0

Hanlı sahasında oynanan süper amatör küme maçında Hanlıköyspor yenilgi serisine devam etti. İlk yarısı denk kuvvetler şeklinde geçen maçta ilk yarıda 25. Dakikadan sonra Hanlıköyspor açılsa da Sapanca Gençlik’in iki topu direkten döndü ve ilk yarı golsüz sona erdi. Maçın ikinci yarısında Sapanca Gençlik maça ağırlığını koydu. Birçok pozisyonda Hanlıköyspor kalecisi Ergün belki de farkı önledi. Maçın 69. Dakikasında Sapanca Gençlik Yavuz’un golüyle 1-0 Öne geçti. İlerleyen dakikalarda Sapanca Gençlik bir kaç gol pozisyonu yakaladı ama gole çeviremedi. Bunda en büyük pay da kalecinin oldu.

HANLIKÖYSPOR’DAN ENTERESAN PROTESTO

Maça başlamadan önce her zaman olduğu gibi basın mensupları takımların fotolarını çekmek istedi. Ama ne var ki Hanlıköyspor fotoğraf çektirmek istemedi. Bunun nedeni sorulunca da “ basında Hanlıköyspor’dan hiç bahsetmiyorsunuz, bu nedenle görüntü vermiyoruz “ cevabı geldi. Bu olay ise maça ayrıca damgasını vuran önemli olaylardan biri oldu.

SAHA : Hanlıköy

HAKEMLER : Muhammet ömür** Alican Özer** Hakan Adlı**

HANLIKÖYSPOR : Ergün*** Burak** Ahmet* Serkan** A. Samet** Murat** (  Berk** ) Yasin** Ethem** İsmail* ( Mecit** ) Hakan**

ANTRENÖR : Erkan recber

SAPANCA GENÇLİK : Hilmi** İzzet** Abdullah** Aytaç** Recep*** Hakan** ( Bedirhan** ) Yavuz*** Polat*** Berk** ( Mustafa** ) Kenan** Aziz***

ANTRENÖR : Fehmi kurtuldu

GOL : Dk. 69 Yavuz ( sapanca Gençlik )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!