SAPANCA’ DA TEKNİK HEYET İSTİFA ETTİ

SAPANCA’ DA TEKNİK HEYET İSTİFA ETTİ

23-24 Eylül’de oynanacak maçlarla lige başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimizde 2 yöneticinin ardından teknik heyette görevlerini bıraktıklarını açıkladı.

İSTİFA NEDENLERİNİ AÇIKLAMADILAR

Lige Beylerbeyi maçı ile start verecek olan Yeşil-Beyazlı ekibimizde önceki hafta yönetim kurulu üyeleri Ender Bostancı ve Hamdi Yuluğ’un istifa etmelerinin ardından, Teknik Direktör İsmail Yılmaz, Yardımcı Antrenör ve Takım Kaptanı Levent Demiray, Kaleci Antrenörü Muammer Gücük ve fizyoterapist Süha Ertürk de görevi bıraktıklarını açıkladı. Teknik heyet, görevi neden bıraktıklarıyla ilgili bir açıklama yapmazken kulüp sosyal paylaşım sayfasından bir açıklama geldi.

YÖNETİMDEN AÇIKLAMA

Yapılan açıklamada görevi bırakan teknik heyete bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edilirken, “Geçen sezon başında yola çıktığımız, kulübümüze cefakar hizmetler veren teknik heyetimizle yollarımızı ayırma kararı almış bulunuyoruz. Bugüne kadar ki, kulübümüze kattıkları değer ve emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki sportif hayatlarında başarılar dileriz” denildi. Öte yandan, devam eden transfer çalışmalarında sona yaklaşıldığı ve önümüzdeki hafta transfer edilen isimlerin kamuoyuna duyurulacağı savunuldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!