SAPANCA BAYRAM YERİNE DÖNDÜ

featured

SAPANCA BAYRAM YERİNE DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkan Sapanca Gençlikspor, ilçede büyük bir coşkuyla karşılandı.

Sapanca Belediye önünde otobüsten inen futbolcular ve yöneticiler taraftarlar eşliğinde meydana yürüdü. Takımın ilçeye girişi sırasında havai fişekler patlatıldı.

 

BAL ligine çıkma başarısını tüm Sapancalılara hediye eden Yunus Gümüşel, başta takım oyuncuları olmak üzere Belediye Başkanı Doç.Dr. Aydın Yılmazer, İlçe Kaymakamı Süleyman Yıldırım, sponsorlar ve taraftarlara teşekkür etti.

Sapancaspor’u geçmişte başarıyla yönetmiş ve futbol oynamış isimleri de unutmayan Gümüşel, “Geçmişte bu takımda forma giymiş, yöneticilik yapmış tüm ağabeylerime teşekkür ediyorum. Aldığımız emaneti en yukarılara taşımak için mücadele ediyoruz. Biz Sapanca takımları çok mutluyuz. Kırkpınarspor’a hem BAL Liginde başarılar diliyorum hem de teşekkür ediyorum. Sapanca Akademispor’a da teşekkür ediyorum. Az öncede söyledim Sapanca’nın tüm takımları birdir bundan sonrada hep birlikte olamaya devam edeceğiz.” dedi.

sapanaca kutlama (1) sapanaca kutlama (2) sapanaca kutlama (3) sapanaca kutlama (4) sapanaca kutlama (5)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!