SANTRA Siz kötü değilsiniz,

SANTRA

Siz kötü değilsiniz,

Sakaryaspor çok iyi..

Karaelmas’ta Zonguldak maçı, amigo Ersin ve gazeteci arkadaşlarım Ömer Sarıca, Sırrı Şanlı yola çıktık.. Bu maç bizim için görevdi, amigo Ersin’e hayran kaldım, bu ne Sakaryaspor sevgisi?

64 yaşında Ersin, evde torun sevmek yerine Sakaryaspor nerede, Ersin 50 yıldır orada, yarım asır..

Sakaryaspor’un 4 golle kazandığı Zonguldak deplasmanına sahil şeridinden gittik, gün boyu yağmur, sis içimizi kararttı, skor güzel..

Dönüyoruz, mutlu, mesut..

Zonguldak deplasmanından dönerken Karasu Yeni Mahalle Kıyı Restaurant’ta Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun misafiri olduk, hamsi koyduk tavaya..

Teşekkürler başkanım, palamutlar güzeldi..

“Yediğin içtiğin sizin olsun, bize gördüklerini anlat” derler ya..

Sevenlerini galibiyet hasretiyle yakıp kavuran Sakaryaspor maça bir başladı, ilk 10 dakika iki pazuka, 20. dakikadan itibaren Zonguldak Kömürspor’un 87 numaralı kalecisi Sinan sağa sola uçarken çamura saplanmıştı, belini tutmaya başladı..

Dedim ki, bu kaleci bu maçı bitiremez, acıdım haline!.

Zonguldak’ta hava yağmurlu, Sakaryaspor’da kaleyi gören yapıştırıyordu, 5. dakika da Murat Akın’ın vuruşunu kaleci Sinan son anda kornere çeldi..

  1. dakika da bu kez Ferhat Yazgan 30 metreden kaleye bir füze gönderdi, aynı kaleci kıpırdayamadı bile..

Ferhat’ın 3 maçlık cezası bitmiş, Yazgan golle dönmüştü, Sakaryaspor 1-0 önde..

Bu golden 3 dakika sonra Beykan Şimşek gole çok yaklaştı, ikinci golü atmak 23. dakika da gurbetçi forvet Mahir Sağlık’a kısmet oldu, canın sağolsun Coşkun..

Coşkun Yılmaz sarı kart cezalısı olduğu için yoktu, bu yoklukta forvette şans bulan Mahir Sağlık’ı izlemek keyif verdi, yoksa idmanlarda pas tutacaktık!.

İlk yarı bariz üstünlüğümüzle 2-0 biterken 15 dakikalık devre arasında köşemi galibiyet üzerine kurguladım, 0-4’te noktayı koyduğumu “Karaelmas” başlıklı yazımı yazarken değil dün okurken fark ettim..

Baksanıza ne demişim; “Sezonun üçüncü deplasmanında Sakaryaspor 4-0 kazanırken cezalı Coşkun’un yokluğunda forvette bir Mahir izledik, birinci sınıf goller attı, gönüller rahatladı.. Zonguldakspor kalemize ilk kez geldiğinde dakikalar 35’i gösteriyordu, penaltıdan yediğimiz gol hakem hediyesi, hepsi bu..”

“Karaelmas” başlıklı yazımın startı güzel olmuş ama..

***

-“Ver parayı atayım golü” başlığından sonra Zonguldak maçının galibiyet primini 7 bin TL olarak açıklayan Sakaryaspor başkanı İsmail Gürses 100 bin TL’ye patlayan 4 golle amacına ulaştı, biz çıkalım kerevetine..

-Nerede kiminle oynarsa oynasın yenilmez bu takım ancak yeni stat bitmediği için hep deplasmandayız, ikinci zafer haftası..

-5 maçta 4 kez berabere kalan Sakaryaspor haftalar sonra galibiyet hasretine Zonguldak’ta 4 golle nokta koyarken iyi kapandı, güzel açıldı..

-Yağmurlu bir günde maça şut bombardımanıyla başlayan Sakaryaspor ilk 10 dakika kaleyi 30 metreden iki kez Murat Akın ve Ferhat Yazgan’la yoklarken Ferhat kilidi açan oyuncumuz oldu..

Sonrası çorap söküğü gibi geldi!.

Sakaryaspor 4-0’ı yakaladıktan sonra 5-6 olurdu, Zonguldak’lı bir gazeteci “Çözemedim bu işi, biz mi kötüyüz yoksa Sakaryaspor mu iyi?” diye söylenirken araya girmem farz oldu; “Siz kötü değilsiniz, Sakaryaspor çok iyi..”

Hem hava yumuşadı, hem Sakaryaspor yüceldi, hemde Zonguldak Kömürspor rencide olmamış oldu, herkes mutlu, tebrikler Sakaryaspor..

İşte bu, bu sensin Sakaryaspor..

Nerede olursan ol taraftar arkanda, ne derdin hoca, tek derdin tamamen duygusal..

SANTRA HARİCİ

Değer verdiğin insan

Senin değerini bilmiyorsa

Bırak kendi değeriyle kalsın

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!