SANTRA Nazar boncuğu..

SANTRA  Nazar boncuğu..

Dün sevgililer günüydü, Sakaryaspor U19 takımının Tavşanlı Linyitspor’a 2-1 yenildiği maçı izledim.. Sakarya’da yaşadıkları ilk yenilgiye “Nazar boncuğu” adını takarken bizim takımı beğendim..

Sağbek Celal’den, sol önde oynayan İbrahim Can’a kadar iyi takım.. Boşuna lider değil, forvet İlkay’ı beğendim.. Kaptan Hacı Ömer bildiğimiz gibi, kuvvetli mi kuvvetli..

Kaçırdığı penaltıya takılmadım, gözlerim Sakaryaspor teknik patronu Yavuz İncedal’ı aradı..

Sakaryaspor’un maçı yok, idmanı yoktu, Yavuz İncedal nerede?

  1. ligde çıkış arayan Sakaryaspor A takımını zorlayıcı unsur olarak Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde iki hafta da bir görücüye çıkan Sakaryaspor U19 takımını izlemek diyelim ki İncedal’a uymuyor, yardımcıları ne iş yapar?

Selahattin Aydın’ın çiftliği!.

Spor basınına baktım, benden başka kimse yoktu..

Bu kadar çaresiz ve kimsesiz bırakılan gençler A takıma nasıl yükselecek, tez konusu..

2-1’lik Tavşanlı Linyitspor yenilgisine rağmen sahaya takım gibi takım dizilen ancak neticeyi dün itibariyle evde unutan İsmail Öz hocayı ve lider öğrencilerini yürekten kutluyor, günün sorusunu şöyle belirliyorum; “Sakaryaspor’un geleceği Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri’nde ancak Sakaryaspor’u iyi yönettiğini iddia edenler nerede?”

***

Dün “Beterin beteri var” başlığını manşete asmış, maçımız olmayan pazara kilitlenmiştim..
Ne yazmıştım, bir daha bakalım;

“Son 2 maçında 5 puan kaybederek inişe geçen Sakaryaspor yalnız değil..

En iyisi Etimesgut ikinci yarıda oynadığı 4 maçta Sakaryaspor’dan 1 puan fazla toplarken bu hafta maçı olmayan Sakaryaspor’un diğer rakiplerine baktık, o kadarda kötü değiliz..

LİDER ETİMESGUT

4 MAÇTA 3 GOL ATTI

  1. Lig 2. Grubun 47 puanlı lideri Etimesgut Belediyespor ikinci yarı Sakaryaspor’dan 1 puan fazla topladı. Sakaryaspor ikinci yarıda oynadığı 4 maçta 7 puan kazanırken K. Maraş BŞ. ile 0-0, Denizli BŞ. ile 1-1 berabare kalan, Ayvalıkgücü ve Gaziosmanpaşaspor’u 1-0 yenen Etimesgut Belediyespor’un topladığı puan 8. Etimesgut’un deplasmanda oynayacağı Diyarbekir maçı ise kupa serüveni nedeniyle ertelenmişti.

DİYELİM Kİ BU

TAKIMIN ADI DENİZLİ

  1. Lig 2. Grup’ta 2. yarı oynadığı 5 maçta 2 puan toplayan ve 23 puanı bulunan Denizli Büyükşehir Belediyespor şokta. Teknik Direktör Kenan Atik “5 hafta oldu 2. yarıya başlayalı ama bir şansızlıktır gidiyor. Takım olarak iyiyiz ama, şansımız yok. Gol yollarında ki sıkıntımızı gideremedik” dedi. 23 puanla 15. sırada yer alan Denizli bugün 30 puanla 10. sırada bulunan ve play off kovalayan Kahramanmaraş BŞ’ye konuk olacak.

İKİNCİ ORHANGAZİ’YE

NE DEMELİ?

Lig’de ilk yarıyı 33 puanla ikinci tamamlayan 40 puanlı Orhangazispor ikinci yarıda oynadığı 5 maçta 7 puan topladı, 8 kayıp puanı var. Orhangazispor son iki maçında evinde Sancaktepe Belediyespor’a, Trabzon deplasmanında Yomraspor’a 1-0 yenilerek lider Etimesgut Belediyespor’u yakalama şansını tepti. Orhangazispor bugün evinde ikinci yarının bir başka başarısız takımı Ofspor’u ağırlayacak.

OFSPOR 4 MAÇTA

10 PUAN KAYBETTİ

Lig’de ilk yarıyı 32 puanla 3. sırada, yani Sakaryaspor’un 3 puan önünde bitiren Trabzon temsilcisi Ofspor ikinci yarıda oynadığı 4 maçta iki kez berabere kaldı, iki kez yenildi. İkinci yarıda hiç kazanamayan Ofspor’un Manisa BŞ maçı kar yağışı nedeniyle 15 Mart’a ertelenirken Ofspor ikinci yarı da Zara Belediye ve Sultanbeyli Belediye ile 0-0 berabere kalırken Sakaryaspor’a 3-1, Kemerspor’a 1-0 yenildi”

Bu haber dün manşetti..

Sakaryaspor’un dün dinlendiği bugüne bakıyoruz, neticeler istediğimiz gibi..

Lider Etimesgut Belediyespor evinde Sancaktepe Belediyespor’a 2-1 yenildi..

5 maçta topladığı puan 8’de kaldı, Sakaryaspor 4 maçta 7 puanla moral çöküntüsüne saplandı..

Sapla saman karıştı, şampiyonluk şarkıları bitti, büyüklere masallar başladı..

Oynanmamış 14 maç varken Sakaryaspor’dan umudu kesmek ve karaları bağlamak kime ne kazandıracak, ikinci tez konusu..

Oysa Sakaryaspor bu şehrin 1 numarası ve kim nereye koşarsa koşsun hep böyle kalacağından ömrüm yettiğince peşinde olacağım..

Sevgililer gününüz kutlu olsun..

SANTRA HARİCİ

Gecenin en karanlık olduğu an

Şafağın en yakın olduğu andır

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!