ŞANLIURFA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

featured

LİDERE BİLENİYORUZ

TFF 2. Ligde son 2 maçta 6 puan çıkaran temsilcimiz Sakaryaspor, 8’nci haftada Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Ligde kaybetmeyen iki takım olan Sakaryaspor ve Şanlıurfaspor’un bu kritik mücadelesi için çalışmalara start veren temsilcimizde hedef Urfa’dan da galip gelerek yükselişe geçmek. Ligde lider konumda bulunan Şanlıurfaspor 17 puanla zirvede yer alırken, temsilcimiz Sakaryaspor ise 13 puanla 5’nci sırada. Ekibimiz  Rüstemler Tesisleri’nde çalışırken, takımda keyiflerin iyi olduğu dikkatlerden kaçmadı.

 

ŞANLIURFA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

K.Maraş’ı yenerek ligde üst üste ikinci galibiyetini alan Sakaryaspor’da Ş.Urfa mesaisi moralli başladı. Yeşil-Siyahlılar zorlu deplasmanda lideri de yenip zirveye ortak olmak istiyor

Sakaryaspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ilk maçtan 3 puanla ayrılarak rakiplerin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirdi.

MORALLER YÜKSEK

Pazar günü lider Şanlıurfaspor’un konuğu olacak olan Sakaryaspor’da hazırlıklar başladı. Dün Rüstemler Tesisleri’nde tek idman yapan Sakaryaspor’da morallerin bir hayli yüksek olduğu gözlendi. İdmana sakat olan Canberk Özdemir’in yanı sıra gribal enfeksiyon geçiren Ercüment Kafkasyalı ve Ferhat Yazgan katılmadı. Lider Urfa’yı yenip zirvenin ortağı olmak isteyen Sakaryaspor’da tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Sakaryaspor bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!