Şanlı Lig Sona Erdi

Şanlı Lig Sona Erdi

U14 Erkekler Basketbol Sırrı Şanlı Ligi önceki akşam oynanan müsabakalar ile sona erdi.

Geçtiğimiz ay vefat eden gazeteci spor adamı Sırrı Şanlı anısına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciğinin ortaklaşa düzenledikleri U14 Erkekler Basketbol Ligi ödül töreni ile tamamlandı.

Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev, Sırrı Şanlı gibi bir değeri asla unutmayacaklarını söyleyerek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ile birlikte, Sırrı Şanlı’nın yeğeni Hande Şanlı’ya özel anı plaketi verdi. Sırrı Şanlı’nın spora büyük destek verdiğini ve sporcuları çok sevdiğini belirten Hande Şanlı,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev’e , Şanlı ailesi adına teşekkür etti.

U14 Erkekler Basketbol Sırrı Şanlı Liginde Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımı şampiyon oldu. Sakarya Gelişimspor 2. olurken, Antspor 3. , Gençlik Merkezi ise 4. oldu.

Şampiyon takıma ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve KYK İl Müdürü Ariz Özsoy takdim etti. Diğer takımlara ise ödüllerini GHSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, KYK Sebahattin Zaim Yurdu Yurt Müdürü Paşa Odabaş, Basketbol Hakem Atama Sorumlusu Mehmet Güzeldal takdim etti.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!