Şampiyonluk Şehrin Desteğiyle Gelecek

featured

Şampiyonluk Şehrin Desteğiyle Gelecek

Sakaryaspor kafilesi ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Sahada terinin son damlasına kadar mücadele veren futbolcularımızın iyi niyetinden şüphemiz yok. Ancak şehrin beklentileri doğrultusunda herkesten daha fazla katkı bekliyoruz. Sakaryaspor’u daha da iyi seviyelere taşımak sizlerin elinde. Bütün mesele ekibimizi sezon sonunda şampiyon yaparak; önümüzdeki yıl bir üst ligde mücadele etmek” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor yönetici ve futbolcuları ile Rüstemler Tesisleri’nde bir araya geldi. İş adamı Orhan Kocabıyık’ın da yer aldığı ziyarette değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, sezon sonu hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu yineledi. Toçoğlu ayrıca başlangıçların her zaman önemli olduğunu ifade etti ve 2. yarının ilk maçındaki Yomraspor galibiyetinden ötürü takımı kutladı.

 

Mesele Bir Üst Lig

Başkan Zeki Toçoğlu şunları söyledi; “2. yarıya güzel bir başlangıç yaptık. İnşallah her maçımızın böyle olmasını temenni ediyoruz. Sahada terinin son damlasına kadar mücadele veren futbolcularımızın iyi niyetinden şüphemiz yok. Ancak şehrin beklentileri doğrultusunda herkesten daha fazla katkı bekliyoruz. Sakaryaspor’u daha da iyi seviyelere taşımak sizlerin elinde. Bütün mesele ekibimizi sezon sonunda şampiyon yaparak; önümüzdeki yıl bir üst ligde mücadele etmek.”

 

Yeni İsimlerin Performansı

“Başlangıçlar her zaman önemlidir. Bu anlamda 2. yarının ilk maçındaki Yomraspor galibiyeti çok önemliydi. Sakaryaspor ile ilgili Kulüp Başkanımız Selahattin Aydın ve diğer yöneticilerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Takıma yeni katılan arkadaşların performansları ile ilgili aldığımız duyumlar bizi ayrıca memnun etti. Yeni isimlerin kısa sürede uyum sorununu atlatacakları inancını taşıyoruz. İnşallah daha iyi seviyelere çıkacağız.”

 

Tek Yürek Olmalıyız

“Önümüzde daha birçok maç var. Aynı istek ve mücadeleyle galibiyetler için sahada olacağız. Galibiyetlerin devamını diliyorum. Yöneticiler, futbolcular, diğer türlü aktörler birleşmeli; Sakaryaspor konusunda tek yürek olmalıyız. Allah futbolcu kardeşlerimizi sakatlıklardan korusun. Önümüzde zorlu bir Ofspor maçı var. Sizlere başarılar diliyorum.” Başkan Toçoğlu değerlendirmelerinin ardından Sakaryaspor Teknik Direktörü Yavuz İncedal ve yöneticiler ile takımın son durumunu da masaya yatırdı.

IMG_7182 IMG_7184 IMG_7186 IMG_7187 IMG_7188 IMG_7189 IMG_7190 IMG_7191 IMG_7192 IMG_7193 IMG_7195 IMG_7199 IMG_7209

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!