Şampiyonluk Kupasını İl Temsilcisine verdiler

featured

Şampiyonluk Kupasını  İl Temsilcisine verdiler

Bisiklet İl Temsilcisi Serkan Cerrahoğlu önderliğinde 2017 yılına fırtına gibi giren Sakarya’lı bisikletçiler, başarılı sonuçlara imza atmaya devam ediyor.

Adana’da yapılan Şampiyonada Genç Bayanlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Bisikletçiler , Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri Tuncer Salihoğlu ve Saniye Sezer ile birlikte , Bisiklet İl Temsilcisi Serkan Cerrahoğlu’nu ziyaret ettiler.

Bisikletçiler, 5 Mayısta Çanakkale’de yapılacak Okul Sporları müsabakaları ve  29 Haziran’da da Hendek’te yapılacak Türkiye Şampiyonası öncesinde İl Temsilcisi Serkan Cerrahoğlu ile birlikte fikir alış verişinde bulundular.  Pedallar daha sonra kendilerine verdikleri destekten dolayı , Şampiyonluk Kupasını Bisiklet İl Temsilcisi Serkan Cerrahoğlu’na takdim ettiler.

Şampiyon Bisikletçilerin kupayı kendisine vermesi ile büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Bisiklet İl Temsilcisi Serkan Cerrahoğlu;  Sporcularımızın verdiği destekle , performanslarının artmasında pay sahibi olan başta aileler olmak üzere Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e teşekkür ediyorum “ dedi.

Adana’da yapılan Türkiye Bisiklet Şampiyonası 3. Etap yol yarışlarında  genç genç bayanlar kategorisinde takım halinde 1. Olurken, yol yarışlarında genç bayanlarda 2. ve 3. Oldular. Dilara Gül 2., Yasemin Can ise 3. Oldu. Kriteryum yarışında Yasemin Can 2., Dilara Gül ise jant farkıyla 4. olmuştu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!