ŞAMPİYONLUK İÇİN GÖZLER BURSA’DA

featured

ŞAMPİYONLUK İÇİN GÖZLER BURSA’DA

Astra Group Büyükşehir Belediyespor, Basketbol Play-Off Final Grubu’nda rakip tanımıyor. Grupta 3 maçını da kazanan dev adamlar, gözünü 25-05-2017  Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Bursa maçına çevirdi.

KAYIPSIZ DEVAM ETMEK İSTİYORLAR

Basketbol Play-Off Final Grubu’nda oynadığı 3 maçı da kazanarak zirvede yer alan Astra Group Büyükşehir Belediyespor, 25-05-2017 Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Bursaspor Durmazlar maçı hazırlıklarına başladı. Kritik deplasmandan galibiyetle dönmesi halinde Spor Toto Basketbol Ligi’ne bir adım daha yaklaşacak olan Selçuk Ernak’ın talebeleri, kayıpsız yollarına devam edeceklerine inanıyor. Bursaspor Durmazlar maçını kazanmaları halinde işi büyük ölçüde bitireceklerini söyleyen Astra Group Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Selçuk Ernak, hedeflerine az bir yollarının kaldığını söyledi. Ernak, “Bizim amacımız evimizdeki tüm maçları kazanarak deplasmandan da galibiyetlerle dönmek. İlk üç maçta bu düşüncelerimizi sahaya yansıttık. Bursaspor karşısında da kazanmamız halinde diğer sonuçlara göre işimizi garantileme durumumuz da var. Ancak biz önce kendi işimizi yapacağız. Bursaspor Durmazlar’ı da yenerek taraftarımıza bir galibiyet daha armağan edeceğiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!