Şampiyona öncesi,ortak çalışma

featured

Şampiyona öncesi,ortak çalışma

İlimiz taekwondocuları, Koceaeli ve Düzce’den gelen sporcularla birlikte ortak çalışmada bir araya geldi.

Gençler Türkiye Taekwondo şampiyonası 7-11 Eylül 2017 tarihlerinde Samsun’da yapılacak. Yaşar Doğu Spor Salonunda Bay-Bayan sporcuların katılımı ile yapılacak şampiyonaya ilimizden de çok sayıda sporcu katılacak.

Gençler TürkiyeTaekwondo şampiyonası öncesi , hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Lütfü Yaman Spor Salonunda yapılan ortak taekwonda çalışmasına , Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü taekwondo takımı antrenörü Davut Cengiz, Sakarya Şampiyonlar Spor Kulübü antrenörü Cemil Aydın, Ufuk Spor Kulübü’nden Kadir Soysal, Arifiye Halk Eğitin Merkezi Spor Kulübünden Ali Çağlar, Düzce Antrenörü Hakan Şengül, Kemal Yolay, İzmit Büyük Şehir Belediye Kağıtspor’dan Ali İhsan Tekin ve ilimizin yeni antrenörlerinden Milli Sporcu Selen Döğer katıldı.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo antrenörü Davut Cengiz ; Samsun’da yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonası öncesinde , son hazırlıklarımızı yaptık. İlimiz ve komşu illerden gelen sporcularla Lütfü Yaman Spor Salonunda yaptığımız ortak çalışma ile , eksikliklerimizi bir kez daha gözden geçirdik. Sporcularımızı şampiyonaya , en iyi şekilde ağırlıyoruz. Son olarak taekwondo sporuna desteklerinden dolayı , Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!