ŞAMPİYON VAKIFSPOR

featured

Yuvalakspor’a farklı yenen Vakıfspor lig bitmeden şampiyonluğunu garantiledi.

ŞAMPİYON VAKIFSPOR 2-4

Ligin son haftasına en yakın rakibinden 5 puan önde giren Vakıfspor güçlü rakibini Muharrem (2), Hakan ve Ercan’la geçti Yuvalak Samet ve Ömer’le gol buldu ancak yenilmekten kurtulamadı.

İŞİ İLK YARIDA BİTİRDİ

İkinci Amatör Akyazı 2. Grup maçında Vakıfspor grubun güçlü takımlarından Yuvalakspor’u 4-2 yenerek rahat bir nefes aldı ve şampiyonluğu ilan etti.Maçın ilk yarısı 3-0 Vakıfspor galibiyeti ile bitti. İkinci yarı Yuvalakspor açıldı iki gol birden buldu fakat, Vakıfspor 78.dakikada bir gol daha atınca müsabaka 2-4 sona erdi. Yuvalakspor maçın 55.dakikasında Ömer’le bir penaltı atışından faydalanamadı.

HARİKA BİR MAÇ OLDU

90 dakikası hareketli ve heyecanlı geçen maçı izleyenlerde büyük bir zevk alırken maçın 55.dakikasında Vakıfspor’dan Benhan kırmızı kart gördü ve takımını 35 dakika eksik bıraktı. Bu maçta Muharrem attığı iki golle öne çıkarken Hakan ve Ercan kendisine gol atarak yardımcı oldular. Bu sonuçla Vakıfspor bir maçı olmasına karşın şampiyonluğunu garantiledi ve gelecek sezon artık 1.Amatörde mücadele edecek.

YUVALAKSPOR-VAKIFSPOR: 2-4

SAHA:Erenler

HAKEMLER: Anıl Garan***Furkan Şen*** Emrecan Demirtaş***

Yuvalakspor:  Özgür** Onur** (Göksel*)Recep** Musa**(Furkan**)Samet**  Adem** Ömer** Hami**(Mustafa*)Mehmet** Efecan**Mustafa Kopya**

Antrenör:  Özcan Bulut

Vakıfspor:  Baki**Benhan** Sinan**Yusuf** Mustafa** Beytullah** Berkan**(Ceyhun**)Eren** Hakan**(Recep**) Y.Emre*** Muharrem***(Emre**)

Antrenör: Sinan  sarıı

Goller: Dk 49 Samet Dk 60 Ömer (Yuvalakspor)

 Dk 16-24 Muharrem Dk 30 Hakan Dk 78 Ercan(Vakıfspor)

Kırmızıkart:  Dk 55 Benhan (Vakıfspor)

 

IMG_9883 IMG_9884 yuvalak (1)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!