Salı Sofrası Sorunlar çözülmek için vardır.

Salı Sofrası  Sorunlar çözülmek için vardır.

İsmail Gürses yönetiminin bu güne kadar ortaya koydukları performansın içi soru işaretleriyle dolu. Gürses Başkan göreve geldikten sonra her gün yeni bir gündemle kafamızı allak bullak etti. Yok Sportif direktör, yok Stad sorunu ,,yok geçmişten kalan transfer dosya sorunu, yok alınacak oyuncularla yapılan görüşmeler derken ,yeni sezon hazırlığı için sayılı günler kapıya dayandı. Spor kamuoyunda bu çıkışlar için yapılan yorumlarda İsmail Gürses’in algı yaratma gayreti içinde bu süreçte  içerdeki asıl sıkıntıları gizleme gayreti içinde olduğu iddiaları var. Son olarak Özgür ve Hamza’nın TFF nezrinde kazandıkları davanın kulübe yüklediği Selahattin Aydın döneminden kalan bir borç yükü var. Transferin önü açılması için bu borcun temizlenmesi gerekiyorsa eğer, bu borç ödenecek. Bunu ben değil daldan dala konmayı iyi beceren İsmail Gürses halledecek. Hiç kuşku yok ki Yönetimlerin işi var olan sorunları çözmektir. İsmail başkanın bunu benden daha iyi bildiğine adım gibi eminim.

KÜÇÜK KÖYE BÜYÜK HAYAL

Futbolda hedef vardır. Futbolda önünüze koyduğunuz hedefin içi dolacaksa hedefe koşun.. Siz küçük bir köyün sırtına büyük hedef koyarken cebinize bakacaksınız, etrafınıza bakacaksınız. Geçici bir heves uğruna yok olup giden Süper hayalleri biz çok gördük. Süper lig ( Bizim ligden bahsediyorum) ağır bir ligdir. Geriye baktığım zaman o ligden kimler gelmiş kimler geçmiş şarkısını söylüyorum. Bu ligde tutunmak için hesapını kitapını, yola çıkmadan önce çok iyi yapacaksınız. Süper lig için alt yapı şart, süper lig için iyi yönetim şart, süper lig için tesis şart, süper lig için arkanda seni destekleyen taraftar kitlesi ve onların size verdiği destek çok önemlidir. Bu konuyu çok erkenden neden benim sofranın üstüne koydum. Efendim transfer başladı. Bakıyorum da Süper ligin iki yenisi ,bu ligde ilk kez kulaç atacak olan Hen.Boğazspor yaptığı transferler sonrası HEDEF Bal ligi demiş. Yine yeni bir takım, bir köy takımı Karasu Güvenspor bu işe biraz temkinli yaklaşmış, önce ligde kalalım ,sonra eğer işler iyi giderse playofa koşalım. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara olsun. Spor sonunda bir yarış, herkes öncelikli olarak önde koşmak ister. Ancak, size tavsiyem yukarıda yazdıklarımı bi zahmet bir  göz atın. Küçük köyün üstüne büyük hayaller yüklerken ne olur etrafınıza, çevrenize bi bakın.

KARTALIN DÖRT ATLISI

Avrupa şampiyonasında Milli takım aldığı sonuçlar kadar daha önce vaat edilen primlerle birlikte çok konuşuldu. Yok ona prim yazılmamış, yok ona çok yazılmış gibi prim kavgası sonunda Avrupa şampiyonasından geri döndük.  Şimdilerde spor kamuoyu Milli takım oyuncularına prim verilmesin diye kampanya başlattı. Milli forma kutsalsa, milli takıma hizmet kutsalsa bu işte prim, helel hele bizin federasyonun verdiği gibi uçuk prim sistemi, Fatih terime verdiği uçuk yıllık ücret, hiçte şık düşmüyor.  Yeni Türkiye’de israf haram olmalı be dostlar. Hele hele ekonomide tepe taklak gittiğimiz şu günlerde ayağımızı yorganımıza göre atmak gerek. Prim Verisin, verilsinde sonunda vardığımız hedef sadece gruptan çıkmak olmasın. Neyse, prim kavgasının içinden dört karakartallı, dört Beşiktaşlı genç çıktı aldıkları kararla gönlümüzü okşadı. Oğuzhan, Cenk, Olcay ve İsmail Milli takımdan haklarına düşen primleri Los eve, şehit ailelerine bağışlamışlar. Sizi bilmem ama ben bu çocukları alkışlıyorum. Bu konuda diğer sporcularımızdan başka anlamlı adımlar gelirse önüme, bi dahaki sofrada onları da konuk ederim.

BASKETTE İNŞALLAH MAŞALLAH MASALLARI

Pota altının en büyük ( Bizim il için söylüyorum) eğlence merkezi Büyükşehir Basketbol takımı, iki yıldır Bay çekiyor. İlk yıl Giresun’a, geride kalan sezonda Tofaş engeline toslayan Büyükşehirde şimdi yeni hedef yine Birinci lig. Hedef koymak  ne güzel. Etrafa yayılan dolarla bir türlü pota altından ikiden bire çıkamayan basket evinde İnşallah, Maşallah, masalları eşliğinde bir türlü istenilen hedef gelmiyorsa eğer orada mola verip derin bir nefes almak gerek. Her başarısız sezonun ardından  arızayı hep teknik adam sırtına yüklemek, her yıl yeni teknik adam yeni oyuncu grubu oluşturarak yola çıkmak ne derece doğru acaba. Eğer bu senede Basketbolda birinci lig gelmezse eğer ,vurun Basket kapısına kilidi. Zaten yıllar önce Zeki Tocoğlu ayağının tozuyla Başkan seçildikten sonra o zamanlar Bölgesel ligde olan zamanın Büyükşehir Basketbol takımına aynı tarifeyi uygulamıştı.

SERDİVAN –ADAPAZARI PİLOT TAKIM OLSUNMU?

Sakaryasporda İsmail Gürses ve ekibi önlerine uzun vade  ,tam yedi yıllık hedef koydu. Ak iktidardan sonra Sakaryasporda 2023 hizmet takvimi içeresine aldı. Bu kadar uzun vade proje Sakaryaspor kapısından ilk kez içeriye giriyor. Öyle sanıyoruz ki uzun vade hizmet paketi içinde sakaryaspor alt yapısının cehresinde değişebilir. Bir zamanlar sakaryaspor alt yapısı Aziz Duranın Başkanlık döneminde Mudurnu sporun Pilot takım olmak adına kısa bir yolculuk yapmıştı. Şimdi biz diyoruz ki bunun için uzaklara gitmeye gerek yok. Sakaryaspor alt yapısı ve Ser divan zaten aynı iççe içinde futbol soluğu alıyorlar. Öyleyse Sakaryaspor alt yapısın geleceğe ışık tutabilecek oyuncu grupları Balda mücadele veren Serdivansporla bütünleşebilir. Beğenmediniz mi, alın size Adapazarıspor. Biz önerdik, bu fikrin içini doldurmak Sportif Trektör Özcan Kızıltana ,destek olmak yönetime düşer. Uzun vade hizmetin içeresine bu düşünce girer diye kaleme aldım. Belki de projelerinde vardır, Kim bilir.

BAYRAMMI..

Ne Bayramı  be. Ülkem içerde dışarıda delik deşik olmuş. Terör denilen illet güzel ülkemi abluka altına almışken, terör yüzünden canlarını yitirenler yas tutarken, ben balonlar ve de gülücükler eşliğinde açılışlara koşacak değilim. Gözyaşların sel olduğu günler güzel ülkemi abluka altına almışsa eğer Bana ne bayramdan. Ben huzurlu Türkiye’mi özledim. Ben ayrışmayan, herkesin birbirini kucakladığı Türkiyede bayram yaşamak istiyorum. Böyle bir Türkiye özlemi ile iyi bayramlar Sakarya. İyi Bayramlar Türkiyem. Efendim bu haftalıkta benden bu kadar. Siz her zaman olduğu gibi size lazımım olanları alın kalanlar benim olsun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!