Salı Sofrası Sakaryaspor stop

Salı Sofrası   Sakaryaspor stop

Sakaryaspor  küme düşen bir takıma farklı yenildi. Kemedern sonra Gaziosmanpaşada bizi dörtlemiş. Nasıl yenmiş , nasıl dörtlemiş bunun önemi yok. Sakaryaspor buralara nasıl geldi onun önemi var. Bu futbol takımından çok yönetimin bitiş resmidir. İstanbul’daki bozgunun saha içi skoru çok şey ifade etmiyor. Sakaryaspor hayallerimi bitirmiştir Stop. Bu yönetimle çok zaman kaybettik Stop. Sakaryaspora bu günleri yaşatanlar kongre  yasalarda ellerini kollarını sallayarak gitmemeli Stop. Bize ve Sakaryaspora azap çektirenlerden kongrede hesap sorulmalı Stop. Eğer hala bu şehirde Selahattin Aydın başkanlığa devam etsin diyen birileri varsa , Stop. Bu yönetim çok acil Rüstemlerdeki eşyalarını ,pılını pırtılarını toplayıp bir daha oraya uğramamak üzere ,evlerine gitmeliler Stop. Yeni stada için  yeni Yönetim ve de sil baştan yeni kadro kurulmalı ,Stop.

İKİ TARAFTAR MESAJI

Gaziosmanpaşa maçından sonra Medya bardan iki taraftar görüşü aldım sofraya koydum. Daha çok varda ben sadece sizin için iki alıntı yaptım. 1) Benim en çok merak ettiğim Zeki Tocoğlu Selahattin Aydının kulübe kattığı üstün başarılardan dolayı onun heykelini Bulvara diktirecek mi? 2) Beyler Hemen moral bozmayın kümde kaldık. Olaya bide bu tarafından bakın.

DEVRİM NEDİR ?

İnsan iradesiyle hızlandırılmış köklü değişimlere DEVRİM denir. ASKF Yaşar Zımba ile beraber birçok önemli ,geçmişte görmediğimiz icraatlara imza atıyor. Muhalefet seçim de seçim derken o bu güne kadar bizimde alışkın olmadığımız kararları birer birer amatör takımların hizmetine sunuyor. Böyle bir değerlendirme yapan bendenizi Yaşar zımbacı bu diye eleştirenlerin sesini duyar gibi oluyorum. Bakın beni ne Yaşar , ne İslam ,nede Yılmaz Kuzey veya başkaları ilgilendirir. Ben ASKF nin kuruluşundan beri olmamış olan kulüplerden lige katılım bedeli alınmamasını,2 Amatör kümeye katılan takımlara 1000 er lira yardım yapılmasını  ,gençlerde durumu iyi olmayıp Türkiye şampiyonasına giden takımlara 1000 tl yardım yapılmasını Amatör futbola yapılan önemli bir hizmet olarak görüyorum. Bunlardan daha iyisini yapanlar gelsin onlarıda alkışlayalım. Bu gün bunları ilk kez yapan yaşar Zımba olduğu için biz onun yaptıklarının hakkını veriyoruz. Bu eğer taraf olmaksa siz zahmet etmeyin ben tarafım. Bana görede eskiye göre ASKFnin yeni yönetimi takımların önüne alışkın olmadığımız hizmetler vermeye başlamıştır. Ben bu verilen hizmetleri Devrim olarak görüyorum. Varsın kura işlemi kovada olsun.

HAKEMLERİMİZ

Sakaryada Futbol hakemleri için Mayıs ayı yaklaştı. Bu ayda klasmana teklif edilecekler,bu ayda yükselecekler veya düşecekleri heyecan basar. Geçen gün bir büyüğün anlattı , bizim hakemlerimize çok az maç geliyormuş. Bu durumu eski büyük ağbilerine anlatanda bir Ulusal hakemmiş. Kardeşler  sizin MHK patentli, dışarıdan kumandalı İHK niz ne iş yapar? Bakın İzmit’e adamlara maç yağıyormuş. Neden acaba? İzmit’te Ulusal orta bir kardeşe MHK tam 17 maç vermiş. Bizim ilde bu yarışta olan Serkan Önsal ile Atilla Karaoğlan kaç maç aldı acaba ? Sakaryadaki İHK li beylerin bundan haberi  varmı dersiniz. Olsa ne yazar,onların güçü bu ilin hakemliğini yukarıya taşımaya yetmez be dostlar. Onlar sadece il bazında yandaşlarına maç yağdırırlar. Atamalara bakıyorum hep aynı isimler. U 19 larda onlar,Futsalda onlar, Klasman liginde onlar,Süper ligte onlar. Adamlar maçtan maça koşmaktan neredeyse hastanelik olacak be . Bırakında biraz nefes alsınlar. Bizim İHK bu süreçte bunun dışında ne yapıyor biliyor musunuz, Dernek müdürü Engin Bıcakı MHK şikayet ediyormuşlar. Amaçları onun hakemliğini bitirmekmiş.İnşallah bu bir iddalar doğru değildir,inşallah böyle bir şey yoktur. Eğer böyle bir şey varsa eğer ,Yatıp kalkıp bu çocukla uğraşanlara ben bir hatırlatma yapayım ,SAP  döner, KESER döner ,bir gün gelir HESAP döner. Aynı şeyin sizin başınıza geldiği zaman bu gün yazdıklarımı hatırlarsınız.

KİM BAŞKAN OLSUN ?

Gecen haftanın Başkanlık trafiği bir hayli karıştı. Eskisi var yenisi var. Seçmek el vermek Büyük Başkana düşüyor. Gelişmelerden anlıyoruz ki Selahattin Aydın defteri çok büyük bir mucize olmazsa kapanacak. Belediye desteği azda olsa sürecekse ,ben başkanlığa talibim diyenlerin cebinden para çıkacaksa eğer ,gelenlere Selahattin Aydının önüne konulan imkanların yarısı konacaksa eğer ,Sakaryaspor dünden kötü olmaz. Bu arada son gazete başlıklarının Halit Evini bir adım öne taşıdığı haberleri ile süslü olduğu gerçeği var. Kimine göre bu iş bitmiş bile. Halit Evin Başkan.

YEŞİLLİK OLSUN

Sakarya Hakemliğinden bir isim sezon bitmeden veda turlarına başlamış. Ö.Faruk Yeşil Hakemliği bırakmış. Hakemlik , yöneticilik kimseye baki değil,hatta dünya bile baki olmadığına göre gidene güle güle derler ve yerine yenileri gelir. Bu kardeşin gidişi için hiçbir şey yazmayacağım. Bırakayım da onu son zamanlarda bayağı karıştırdığı hakem camiası sorgulasın. Ben yeşillik olsun diyerek aldım Salı soframa koydum. Gitmek ,bir yerden ayrılmak değildir aslonan ,gittikten sonra bıraktığın intibadır seni adalet kantarında tartacak olan. Ha bu kardeş ufak harflerde de olsa veda turunda bizim ismimizden de bahsetmiş. N e iyilik gördüm ,ne kötülük.Onu ne çok sevdim nede az. Hiç sevemedim dersem daha gerçekçi olmuş olurum.Bu konuda gönlümde yeri az olan bir Hakem modeliydi. Yinede bir vesile bizide hatırlamasına teşekkür edip ,yolcu edelim kendisini.  Efendim bu haftalıkta bizden bu kadar .Siz her zaman olduğu gibi size lazım olanları alın kalanlar benim olsun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!