Sakarya’yı yine Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler..

featured

Sakarya’yı yine Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler..

Pamukova Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi Bursa da düzenlenen Okul Sporları  Dart Bölge Gurup elemelerinde  hem kız hem de erkeklerde ilk dörde girdiler ve  Sakarya’yı Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler.

5 ve 6 Mayıs tarihlerinde Bursa İlinde düzenlenen, Okul Sporları Dart Bölge Grup elemelerine katılan Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sporcuları, hem genç kız, hem de genç erkekler kategorilerinde  ilk 4’e girerek 24-25-26 Mayıs 2017 de Gaziantep de yapılacak Okullar Arası Dart Türkiye Şampiyonasında Sakarya’yı temsil  etmeye hak kazandılar.

Geçtiğimiz yılda Türkiye 5’incisi olan Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dart Takımı, Dart da iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Okul Müdürü Osman Aydın, Dart Takımının aldığı başarı sonrası,  Dart takımı sporcularını ve Dart Antrenörü Beden Eğitimi öğretmeni Taylan Güngören’i tebrik etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!