Sakarya’ya Yakışan Bir Galibiyet Aldık

featured

Sakarya’ya Yakışan Bir Galibiyet Aldık

Büyükşehir Basket’in Gediz’i 93-76 mağlup ettiği maç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Taraftarımızın da desteğiyle baştan sona oyunu yönlendiren taraf olduk. Özellikle savunma disiplini açısından bizim için dört dörtlük bir mücadele oldu. Parkenin her yerinde Sakarya’ya yakışan bir oyun ortaya koyduk” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 19. haftasının sonucu merakla beklenen müsabakasında Gediz Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden Büyükşehir farklı bir skorla 93-76 galip ayrıldı. Zorlu maçı değerlendiren Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, takımın her geçen gün daha da iyi bir oyun ortaya koyduğuna dikkat çekti.

 

Baştan Sona Üstündük

Bayraktar, “Son Gediz maçındaki galibiyetten ötürü takımımızı bir kez daha tebrik ediyoruz. Belki de ligde bugüne kadar oynadığımız en güzel oyunu sahaya koyduk. Taraftarımızın da desteğiyle baştan sona oyunu yönlendiren taraf olduk. Antrenörümüz Okan Çevik’in açıklamaları çok doğru. Özellikle savunma disiplini açısından bizim için dört dörtlük bir mücadele oldu. Parkenin her yerinde Sakarya’ya yakışan bir oyun vardı” diye konuştu.

 

Oyuncularımız Form Yakaladı

Takıma yeni katılan isimleri de değerlendiren Orhan Bayraktar, “Oyuncularımızın hepsi tam da istediğimiz gibi form yakalamış durumdalar. Genç arkadaşlarımız da form tutmaya başladılar. Bu bizi ayrıca sevindiriyor. Bunun yanında devre arasında takıma dahil olan isimler uyum sorununu kısa sürede atlattılar. Gediz maçının en skorer ismi Darius Washington oldu. 31 sayıyla yeni transferimiz hem kalitesini hem de neler yapabileceğini göstermiş oldu. Bireysel istatistiklerin yanında gerçek bir takım izlediğimizi söyleyebiliriz. İnşallah daha da iyi olacağız. Her geçen gün daha iyi bir oyun ortaya koyuyoruz. Hedefimiz önümüzdeki sezon Basketbol Süper Ligi” dedi.

3 (1)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!