Sakaryasporun yeni sezon transfer harekâtına destek geldi

Sakaryasporun yeni sezon transfer harekâtına destek geldi

On numara bunlar

Yeşil siyahlı ekibin eski Başkanlarından Vedat yaşlıca İsmail Gürses ekibinin transfer performansını 10 Numara olarak yorumladı. HABER NAZIM AKTÜRK

Sakaryaspor Bolu Termalde kadrosuna yeni kattığı birçok yeni futbolcu grubuyla ikinci etap kamp çalışmalarına başladı. Bu arada spor kamuoyu bazı oyuncularla yapılan transfer anlaşmasını yüksek bulurken, bazıları da iyi transferlerin ucuz parayla olmadığını geçmiş dönemde yaşadıklarını ileri sürerek bir yerde İsmail Gürses ekibinin transfer harekatına destek oldular.

YAŞLICA 10 NUMARA DEDİ

Sakaryasporun yeni sezon transfer hamlelerini Bizim Sakarya Spor servisi olarak görücüye çıkardık. Bunun içinde Sakaryasporun eski Başkanı Vedat Yaşlı canın kapısını çaldık. Vedat başkan ben işin parasal yön ününe bakmıyorum. Ben yapılan transferlere bakıyorum. Bana göre şimdiye kadar yapılan transferler geçmişle kıyaslanamaz. Bu transferler tek kelimeyle 10 Numara.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!