Sakaryaspor’un şampiyonluğuna inancımız tam

Sakaryaspor’un şampiyonluğuna inancımız tam

Sakaryaspor’un yeni sezon öncesinde kadrosuna dahil ettiği isimlerin toplu imza töreninde konuşan Başkan Toçoğlu, “Başarı sadece alınan kalite futbolculardan değil, aynı zamanda bir aile ortamı oluşturup canla başla çalışmaktan geçer. İnşallah bu ligden bir an evvel kurtularak Sakaryasporumuzun hak ettiği liglere ulaşmasını temenni ediyoruz. Başarılı olacağımıza, şampiyonluğa inancım tam” derken; Vali Balkanlıoğlu, “İnşallah Sakaryaspor hak ettiğinin de üzerinde bir noktaya ulaşır. Bütün Sakaryalıları Sakaryaspor’a destek olmaya, yanında durmaya ve şampiyonluk kupası kaldırıldığında haklı gözyaşları dökmesini istiyorum” dedi. Ekşi ise yeni sezonun Sakaryaspor’a başarı getirmesini temenni etti.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor’un yeni sezon öncesinde kadrosuna dahil ettiği isimlerin toplu imza törenine katıldı. Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda Vali İrfan Balkanloğlu, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Adapazarı Belediyesi Başkanvekili Erol Aydın, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, Sakaryaspor Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda taraftar yer aldı. Programda yeni transferler Oğuz Çalışkan, Ferit Erişçi, Recep Yılmaz, Oğuz Kocobal, Savaş Taga, Mertcan Aktaş, Zahit Fındık, Serkan Odabaşoğlu ve İlyas Çakmak katılımcılara tanıtıldı.

 

Kombine ve üyelikler

Programın açılış konuşmasını Sakaryaspor Yönetim Kurulu Üyesi Günay Yücel yaparak, kombine biletler ve Sakaryaspor Kulüp üyeliği hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Yücel, “Sakaryasporumuzun geleceğinde söz sahibi olmak isteyen tüm taraftarlarımıza kulübümüzün kapıları açılmıştır. Amacımız Anadolu takımları arasında en fazla üyeye sahip takım olmak ve stadyumlarda genel kurullar yapmaktır. Sizleri hem takımımızın geleceğini belirleyenlerden olmak hem de destek olmak için üye olmaya, takımımıza destek olmak için ise kombine almaya davet ediyoruz” dedi.

 

Tek düşüncemiz Sakaryaspor

Sakaryaspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım ise yaptığı konuşmada gerçekleştirilen transferler ile geçen sene kaybedilen şampiyonluğu nasip olursa Sakarya’ya getireceklerini söyledi. Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, “17 Haziran’da göreve başlayan yönetim kurulumuz kulübümüzün kurumsallaşmasını sağlayacak, sezon boyunca takımımızı taşıyacak teknik heyet ve futbolcu kadromuzun maddi manevi tüm ihtiyaçlarını aksatmadan alın teri ve titizlikle sürdürecektir. Bu hedef doğrultusunda yönetimimizin her kesimine ihtiyacı vardır. Tek düşüncemiz Sakaryaspor ve o bitmeyen sevgi bağımız. Gözlerimizin sönmeyen ışığı hiç dinmeyen heyecanımızdır. Geleceğe cesaret edeceğimiz bu yolda bir milyonu aşkın taraftarımızla yola çıkmak istiyoruz. Sakaryaspor sizi bekliyor. Üyelik sistemini tüm taraftarımıza açıyoruz. Yeni sezonda büyük bir sorumluluk bilinci ile üstlendiğimiz büyük Sakaryaspor dün ve bugün de olduğu gibi kalan yarınlarımızda da yaşamaya devam etsin. 2018-2019 futbol sezonun Sakaryaspor’umuza ve Sakarya’mıza başarı getirmesi temenni eder saygılarımı sunarım” diye konuştu.

 

Doğru işlerde her zaman yanınızdayız

Başkan Zeki Toçoğlu, “Gönül isterdi ki bu yıl bir üst turun imzalarının atıldığı bir törende olalım. Ancak çok büyük gayrete rağmen yaşınılan birtakım talihsizlikler bu yıl yine 2. Lig’de şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Öncelikle yeni yönetime başarılar diliyorum. Yönetimin yapacakları doğru işlerde her zaman arkalarında olacağız. Umarım ki bu camianın kıymetini ve büyüklüğünü bilen karakterli bir futbol takımı oluşur. Geçtiğimiz yıl bu konuda ciddi sıkıntılar yaşadık. İnşallah bu yıl tekrarı olmaz. Başta Teknik Direktörümüz Ahmet Yıldırım olmak üzere tüm camiaya başarılar diliyorum” dedi.

 

Şampiyonluğa inancımız tam

Başkan Toçoğlu, “Biz takım ve yönetimin arkasındayız. Onlara her türlü desteği sağlayacağımızı daha öncede ifade etmiştik. Başarı sadece alınan kalite futbolculardan değil, aynı zamanda bir aile ortamı oluşturup canla başla çalışmaktan geçer. İnşallah bu ligden bir an evvel kurtularak Sakaryasporumuzun hak ettiği liglere ulaşmasını temenni ediyoruz. Başarılı olacağımıza inancım tam. Maddi anlamda destek oluşturmak için başarılı sonuçların olması gerekiyor. Bunun için siz kazanacaksınız biz katkı sağlayacağız. Geçen yıl ve ondan önceki yıl bu takıma hizmet etmiş yönetimi de tebrik ediyor, başarılı bulduğumu söylüyorum. Bu yıl takımımıza katılan sporcularımıza başarılı bir yıl geçirmelerini ve Sakaryaspor’a yakışır bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum.”

 

Destek arttıkça başarı da artar

Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Sakarya, şanla şerefle dolu bir spor şehridir. Sakaryaspor, Türkiye’nin meşhur takımlarına en gözde sporcuları yetiştiren bir kulüp. Teknik direktör ve sporcu kalitesi bağlamında futbolcu yetiştiren okul ve ekol olarak hizmet vermiştir. Ancak sporda destek arttıkça başarı artar, başarı arttıkça ise destek artar. Yaşanan şampiyonluklar herkesi sevindirir. Son dönemde seyirci bakımından büyük gurur duyarak gördüğümüz kalabalığı maddi destek konusuna gelince göremiyoruz. Sakaryaspor için canımızı veririz diyen kardeşlerimizin kulübe destekte bulunmaları taraftarıyım. Eski yönetimi tebrik ediyorum. Yeni yönetimin ise açık, şeffaf ve güvenilir olmasında fayda var. İnşallah önümüzdeki dönemde Sakaryaspor hak ettiğinin de üzerinde bir noktaya ulaşır. Avrupa’da top koşturan ve şampiyonluklar yaşayan bir takım görme ümidindeyiz. Bütün Sakaryalıları Sakaryaspor’a destek olmasını, arkasında durmasını ve şampiyonluk kupası kaldırıldığında haklı gözyaşları dökmesini istiyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!