“SAKARYASPOR’UN LİGİ BURASI DEĞİL”

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Önceki gün takımın başına gelir gelmez çalışmalara başlayan Sakaryaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, ilk antrenmanında futbolcuların performansları ile ilgili çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaların olumlu geçtiğini dile getirdi.

Pazara günü saha ve seyircisi önünde Fethiyespor’u konuk edecek olan Yeşil-Siyahlarda çalışmalar devam ediyor.

Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde dün Teknik ve Taktik çalışmalar yapan Sakaryaspor bugün kampa girerek maça hazır hale gelecek.

Takımın başında ilk maçta kazanmak istediklerini dile getiren Korukır, “Bu hafta taraftarlarımız çok farklı bir Sakaryaspor izleyecek. İnşallah sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanarak güzel bir başlangıç yapacağız” dedi.

“SAKARYASPOR’UN

LİGİ BURASI DEĞİL”

Perşembe günü Sakaryaspor Yönetimi ile yaptığı görüşmenin ardından takımın başına geçen Teknik Direktör Engin Korukır, ayağının tozuyla katıldığı antrenman sonrasında basın mensuplarının karşısına geçti.

 

“Futbol hayatına başladığım memleketime döndüğüm için çok mutluyum” diyerek söze başlayan Sakaryaspor’un yeni Teknik Direktörü Engin Korukır, “Sakarya çok önemli bir futbol şehri. Türk futboluna sayısız sporcu ve hoca çıkartmış bir kulüp. Bu sene Sakaryaspor açısından çok faklı bir yıl. Bu ligde bir yıl daha kalmaya tahammülümüz yok. Bunun bilinci içerisinde bu göreve talip olduk. Hedefimiz Şampiyonluk” dedi.

ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR

Osman Özdemir’e de takıma verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden Korukır, “Osman Hocamız geçen yıl Sakaryaspor’a şampiyonluk yaşatan ve bu yıl da halen Şampiyonluk adayı olan bir takımı devraldık. Hakkını asla yiyemeyiz” dedi.

“AGRASİF OYNAYACAĞIZ”

Korukır; “Takımımızın daha fazla heyecanlı ve agrasif oynaması lazım. Rakiplerimiz Sakaryaspor’un gücünü bildiği için bu takıma karşı yüksek konsantre ile karşısına çıkıyor. Bu önlemi alan takımlara bizim önlem aldırmamamız lazım. Bu da daha canlı daha çabuk oynayarak başaracağız. Çok daha fazla koşmamız ve sahada yaratıcı olmamız lazım” dedi.

“MESULİYET BANA AİT”

“Takımdaki futbolcuları ve takımın yapısını biliyorum” diyen Engin Korukır, “takımdaki birçok futbolcu benim talebem. Ben takımda sadece futbolcuları değil personeli de tanıyorum. Bizim takımımız klas futbolculardan oluştuğu için hep klasına göre oynuyorlar. Bizim hem klas olup hem de mücadeleci olmamız lazım. Futbolcularla yaptığım ilk toplantıda onlara bundan evvel yaşananların beni ilgilendirmediğini ve bundan sonraki mesuliyetin bana ait olduğunu ifade ettim. Takım kurgusunda hataya yer bırakmamalıyız. Bu takımda kim hak ediyorsa o formasını giyecektir” dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!