“Sakaryaspor’un büyüklüğüne aklı yetmeyenler kaybetmiştir”

“Sakaryaspor’un büyüklüğüne aklı yetmeyenler kaybetmiştir”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor’un 2-1 kaybettiği final maçının ardından mesaj yüklü açıklamalarda bulundu. Başkan Toçoğlu, “Çok üzgünüz. Ama asla yılmayacağız. Sakin olup, en güçlü şekilde ayağa kalkacağız. Yüreğini ortaya koyanlara teşekkürler. Ancak Sakaryaspor’un değerini anlayamayanlara güle güle. Bugün kaybeden, cefakâr taraftarımız ve Sakaryaspor değil, Sakaryasporun büyüklüğüne aklı yetmeyenler olmuştur” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor’un Afjet Afyonspor’a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından mesaj yüklü açıklamalarda bulundu. Sakaryaspor’un bu yıl ikinci ligdeki son sezonu olacağına açıklamalarında yer veren Başjkan Toçoğlu, bugün kaybedenlerin Sakaryaspor’un büyüklüğüne aklı yetmeyenler olduğunu dile getirdi. Toçoğlu, yüreğini ortaya koyanlara teşekkür ederken,  en güçlü şekilde ayağa kalcaklarını ifade etti.

 

Güçlü bir şekilde ayağa kalkacağız

Başkan Toçoğlu’nun sosyal medya hesabından paylaşımları şu şekilde; “Çok üzgünüz. Ama asla yılmayacağız. Sakin olup, en güçlü şekilde ayağa kalkacağız. Yüreğini ortaya koyanlara teşekkürler. Ancak Sakaryaspor’un değerini anlayamayanlara güle güle. Sakaryalı kardeşlerim, kimse bu sonuca üzülmesin. Sakaryaspor’un nasıl bir camia olduğunu herkes biliyor. Başınızı dik tutun. Bu yıl ikinci ligdeki son sezonumuz olacak inşallah. İnanıyoruz vazgeçmiyoruz.”

 

Sakaryaspor’un büyüklüğüne aklı yetmeyenler kaybetti

“Bu acı tecrübe bize yeni şeyler öğretti.  Ama biz bu yaşananlardan gerekli dersi aldık. Ancak, bugün kaybeden, cefakar taraftarımız ve Sakaryaspor olmamıştır. Bugün asıl kaybedenler Sakaryaspor’un büyüklüğüne aklı yetmeyenler olmuştur.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!