Sakaryasporum doğru yolda

featured

Sakaryasporum doğru yolda

Sakaryaspor ve Sakaryaspor öyle bir güç ki aslında bunu bilmek gerekir. Sakaryaspor var olma yolunda adım, adım ilerlerken yapılan bazı hatalar sonunda düzgün yolu bulduğuna inanıyorum.

Mesela şu andaki hocamızı getirmeleri tam yerinde olmuştur derim. Bazı yerel gazetelerimizdeki spor adamlarımızın eleştirileri yapıcı olması gerekirdi.“ İç çekişmeler, karalamalar bizi en çok yaralayan bunlar olmuştur.. Eksiğini gediğini bildiğin yönetimi devralıyorsun. Sonra öyle kötü yönetmişler, şöyle kötü idare etmişler… Böyle nasıl idare ediliyor dedikoduları sessiz, sessiz kenarda köşede konuşulmaları hiç hoş olmamıştır. Her zaman Sakarya sporumuz vardır var olacaktır.

Sakaryaspor bu şehrin simgesi,bu şehrin guru olmuş bir takımızdır.

Her zaman Sakaryasporumuza sahip çıkmalıyız. Bu yönetimin ilk yarıda yapmış oldukları hatalarında çabuk toparlanarak günahlarınla ve sevaplarınla şu anda doğru secimi yaparak takımın gerçek Sakaryalı bir hocasını bulmuştur. Bazı kişiler Sakaryaspor’umuzun gidişatını beğenmeseler de yönetimin şu andaki yönetimimiz en son aldığı karar yani sezon başından Osman hocamızın gelişine kadar düşmediği hatalar yok muydu? Vardı. Ne var ki Gürses yönetimi çabuk toparlanmasını bilmiştir Artık bazı kişiler bu dedikodulara yer vermeden geçmişten dert yanmayı bıraksınlar, önüne baksınlar Sakaryasporun başarısı için çalışılması gerektiğidir. Yani olması gereken de bu, Başka Sakarya sporumuz yok.

Giden hocadan Allah razı olsun yeteneği bukadarmış onada teşekkür etmek gerek nede olsa Sakaryamızdan yetişen bir yetenekti. İyi bir futbolcu idi anılarımızda öyle kalması gerekir ve her zaman öyle kalmalıdır derim. Sakaryaspor için yeni oluşumda olan yöneticilerimizde hata ararsak çok. Mesela Transferler, alınan farklı yenilgiler, seçilen antrenörler, bazı futbolcularda olmasına rağmen yinede doğru yolu bulmasını sağlayan Gürses yönetimi çabuk toparlanarak Sakaryasporun başarısı için tüm gücünle çalışması göz doldurmaktadır.

Bakıyorum o muhteşem taraftarlarımıza yaz kış demeden Sakaryasporumuzun peşinde üstelik yeni hocamızla alınan ardı ardına iki maç dahada coşturmuştur tatangalarımızı Demek ki taraftarlarımızda bu gidişatın doğru olduğu inancındalar. Unutmayalım ki ortada ortak değerimiz Sakaryasporumuz var. Her kez dürüst olunsun Sakaryasporumuzu destekte var olsunlar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!