SAKARYASPORU19-SARIYERSPORU19:2-0

featured

Yer sarı değil Yeşil Siyah  3-0

Coco Coca gelişim liginde Sakaryaspor U-19 Takımımız Ekrem Karaberberoğlu tesislerinde konuk ettiği Sarıyeri  Emre pen Berk ve Tugayın golleriyle rahat geçti

Aldığı üç farklı galibiyetle   Lider Fenerbahçe   ve Bursasporun ardından 3 sıraya yükseldiler.

Yeşil Siyahlı temsilcimiz   Sarıyer karşısında 90 dakika boyunca   üstün ve göze hoş gelen futbol sergilerken rakip Sarıyer girdiği gol pozisyonlarını hovardaca harcayınca maçta  Sakaryasporun 3-0 galibiyetiyle sona erdi. Maçı Gürsesde izledi.

Sakaryaspor U-19 Takımını Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses ve yönetimi maçı büyük bir keyifle izlerken alınan farklı galibiyetede  çok sevindiler maçtan sonra sporcularını kutladı.

Tatangalar Yalnız bırakmadı

Sakaryaspor U-19 Takımını Sarıyer Tatangalar

karşısında 90 dakika susmadan desteklediler.  ( RAHMİ ÇAPA)

SAKARYASPORU19-SARIYERSPORU19:2-0

STAD: EKREM KARABERBEROĞLU

HAKEMLER:  Bahadır İleri**** Sunay Bayar**** Beytullah Yiğit****

SAKARYASPOR U-U-19: Kadir Can *** Muhammet Mustafa *** Tolunay*** Recep **** Görkem *** Tugay ****  Berk ***( Ferdi**) Furkan ***( Kadir Can  Sipahi **)  Oğuzhan *** Bahadır Abdülkadir ***( A. Kadir**)

ANTRENÖR:Murat Özgen

SARIYESPOR U-19  Ümitcan *** Enver  Berkant **-Onur** ( Semih **)  Mücahit ** Efecan ** Mücahit Alan ** Aslan ** ( Kaan Astek **) Melikşah ** ( Taha Emre **) Muhammet Ali *** Barış **  Mustafa**

ANTRENÖR: Hamdi Demirtaş

GOLLER: Dk. 20 Emre,Pen . Dk,55 Berk, Dk,58 Tugay.( Sakaryaspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!