Sakaryaspor’u yalnız bırakmayalım

featured

Sakaryaspor’u yalnız bırakmayalım

Sakaryaspor’u kamp yaptığı Bolu’da ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Takımımıza ve teknik ekibimize inancımız tam. Yeni stadyumda yeni şampiyonlukları hedefliyoruz. Bunun için herkesin Sakaryaspor’a destek olması gerekiyor. Sakaryaspor’u tek başına yalnız bırakmayalım” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, sezona Yükseliş Yılı parolasıyla başlayan Sakaryaspor kafilesini kamp yaptığı Bolu’da ziyaret etti. Sakaryaspor’un uzun bir aranın ardından kazandığı önemli başarıyla şehri sevince boğduğunu hatırlatan Başkan Toçoğlu, Yükseliş Yılı parolasıyla başlanan yeni sezonda da yönetime, teknik ekibe ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunu, Spor Toto 2. Lig’e alışmadan bir üst lige yükseleceklerini ifade etti. Başkan Toçoğlu, Sakaryaspor’a destek olması konusunda da çağrıda bulundu.

 

Güçlü bir kadro

Bu sezon bir üst ligde mücadele edecek olan Sakaryaspor’un Spor Toto 2. Lig’de zirveye oynayacak bir kadro kurduğunu belirten Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz sezon bizimle şampiyonluk yaşayan oyuncularımız ve takımımıza yeni katılan arkadaşlarımızla güçlü bir kadro oluşturduk. Takımımızın en kısa süre içerisinde kaynaşarak sezona hazır bir şekilde gireceğine inancımız tam. İlk hazırlık maçımızda İran temsilcisini iki farklı yarıda iki farklı kadro ile mücadele etmemize rağmen farklı bir skorla mağlup etmeyi başardık. Adanaspor’u da geçerek 2. hazırlık maçından da sahadan galibiyetle ayrıldık. Oyuncularımızın hırsı, azmi, mücadelesi ve ortaya koydukları oyun bizleri sevindirdi. İnşallah bu performansımızın üzerine koyarak devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Sakaryaspor’a herkes destek olmalı

Sakaryaspor’a destek olunması noktasında çağrıda bulunan Başkan Toçoğlu, “Yeni stadyumda yeni şampiyonlukları hedefliyoruz. Bunun için herkesin Sakaryaspor’a destek olması gerekiyor. Sakaryaspor’u tek başına yalnız bırakamayız, kaderine terk edemeyiz. Öncelikli olarak kombine satışları konusunda takımımıza destek olmalıyız. Tüm şehrin kalbi Sakaryasporumuz ile birlikte. El ele, omuz omuza vererek Sakaryasporumuzu, yeşil-siyah sevdamızı hak ettiği yere taşıyalım” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!