SAKARYASPOR’DA TEK HEDEF 3 PUAN

featured

SAKARYASPOR’DA TEK HEDEF 3 PUAN

Sakaryaspor Spor Toto 3.Lig’in 13.haftasında Tarsus İdmanyurdu’na konuk olacak.Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadında oynanacak ligin 13. Haftası karşılaşması 20-11-2016 pazar  saat 13.30’da başlayacak.  Son 2 haftada aldığı kötü sonuçlar ile liderin 6 puan gerisinde kalan Yeşil Siyahlılar pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Tuncay Şanlı’nın göreve gelmesinin ardından ligde 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Sakaryaspor’da özellikle son 2 haftada oynanan kötü futbol Yeşil Siyahlı taraftarların şampiyonluk umutlarını kırdı.

TEK ÇARE 3 PUAN

Geride kalan 12 haftada 21 puan toplayarak lider Afjet Afyonspor’un 6 puan gerisinde kalan Sakaryaspor’da futbolcular pazar günü oynanacak ve puan cetvelinde 26 Puanla ikinci sarada yer alan Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasını kazanarak hem zirve yarışından kopmamak hem de taraftarının gönlünü almak istiyor. Sakaryaspor şampiyonluk yarışından kopmamak adına bugünkü  maçı kazanmaktan başka çaresi yok. Teknik Direktör Tuncay Şanlı oyuncularını uyararak galibiyetten başka bir şey düşünmelerini yasakladı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!