SAKARYASPOR’DA KUZEY’DE BAŞKAN ADAYI OLDU!

SAKARYASPOR’DA KUZEY’DE BAŞKAN ADAYI OLDU!

Sakaryaspor’da başkanlık adayları her geçen gün çoğalıyor. Eski ASKF Başkanı Yılmaz Kuzey’de Sakaryaspor Kulüp başkanlığı için aday olduğunu açıkladı

Sakaryaspor’un Rauf Batuboylu döneminde de Sakaryaspor yöneticiliği de yapan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile de arası iyi olan, eski ASKF başkanı Yılmaz Kuzey’de Sakaryaspor kulüp başkanlığına talip oldu. Yılmaz Kuzey’in listesinde yer alan bazı isimlerde şu şekilde; Avukat Serdip Dokumacı, İş Adamı Hacı Koltuk, Essen Marketler Sahibi Mahmut Essen,  İş Adamı Bülent Karaaslan ve Sakarya’dan 10 iş adamı, İstanbul Grubundan ise 5 işş adamıyla Sakaryaspor yönetimine talip olduğunu açıklayan Yılmaz Kuzey, “Güçlü bir yönetimle, tüm kesimlerin kabul edeceği çok önemli gönüllü dostlarımla birlikte Sakaryaspor Kulüp başkanlığına adayım” dedi.

Bilindiği üzere daha önce Diş Hekimi ve Spor Adamı İbrahim Nalbant, Avukat İsmail Gürses, Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş’ın isimleri geçerken özelikle taraftarların sevgilisi ve istediği isim olarak dikkat çeken,en büyük Sakaryaspor başkanlık adayı olarak gösterilen İş Adamı Vedat Yaşlıca’nın da isimleri kongre öncesinde gündemdeki yerini koruyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!