SAKARYASPOR’DA HERŞEY YOLUNDA

featured

SAKARYASPOR’DA HERŞEY YOLUNDA

Yeni sezona Rüstemler Tesisleri’nde hazırlanan Sakaryaspor’da her şey yolunda gidiyor. Oyuncuların hırslı ve istekli tavırları yeni sezon öncesinde teknik heyetin ve yönetimin yüzünü güldürüyor.

“ FUTBOLCULARIN PERFORMANSI GİTTİKÇE ARTIYOR “

Sakaryaspor, 2.Lig hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri’nde sürdürüyor. Günde çift idman yapan yeşil-siyahlı ekibimizde tempo bir hayli yüksek. Kondisyon ağırlıklı idmanlar ile futbolculara adeta göz açtırmayan Teknik Direktör Osman Özdemir takımın gidişatından memnun. Ağır idman şartlarına rağmen oyuncuların sahadaki mücadelesi tam not alıyor. Yeni transferlerin takıma uyum sağladığı gözlenirken arkadaşlık her geçen gün pekişiyor.  Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, çalışmalardan son derece memnun olduğunu söyleyerek, “Yeni sezon hazırlıklarımızı güzel geçiyor. Yorucu bir kamp dönemi olduğunu söyleyebiliriz. Futbolcularımızın performansı her geçen gün artıyor. Bu da bizleri mutlu ediyor” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!