SAKARYASPOR’DA HAREKETLİ GÜNLER

featured

SAKARYASPOR’DA HAREKETLİ GÜNLER

Bodrumspor ve Zara Belediyespor maçlarından gereken dersi alan futbolcular Manisa’ya bileniyor. Yavuz İncedal ve öğrencileri Manisa maçıyla galibiyet serisine başlamayı hedefliyor. Bodrumspor ve Zara Belediyespor maçlarından 5 puan kaybederek şampiyonluk yarışında yara alan Sakaryaspor’da futbolcular tek yürek oldu. İki karşılaşmadan gereken dersi alan futbolcular Manisa Belediyespor maçıyla çıkışa geçmeyi hedefliyor. Sakaryaspor’u bu sezon şampiyon yapacaklarına inanan futbolcular Manisa’yı devirip taraftarından özür dilemenin hesaplarını yapıyor.

ÇİFT İDMANA DEVAM

Sakaryaspor, Manisa Belediyespor maçı hazırlıklarını dün yaptığı çift idmanla sürdürdü. Bu haftayı BAY geçecek olan Sakaryaspor’da morallerin yavaş yavaş yerinde geldiği gözleniyor. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen teknik patron İncedal zorlu karşılaşma öncesinde işi bir hayli sıkı tutuyor. Manisa karşısına tam kadro çıkacak olacak Sakaryaspor’da kadroda bazı değişikliklerin yapılması bekleniyor. Sakaryaspor bugünü de çift idman yaparak geçirecek.Sakaryaspor’un saat 16.00’da Rüstemler’de yaptığı çalışmayı Sakarya bölge Baş Antrenörü Adem Tandoğan ile Sakaryaspor eski teknik direktörü Murat Özkan da seyredenler arasında yer aldılar.

idman (10)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!