Sakaryaspor’a en güzel destek

Sakaryaspor’a en güzel destek

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Engelsiz Hobi Kursu öğrencileri Sakaryaspor’a moral ve destek için Rüstemler Tesisi’ni ziyaret etti. İris, “Öğrencilerimize farklı bir anı, futbolcular için ise özel bir gün oldu. Bu güzel misafirperverliği için Sakaryaspor yöneticilerine ve futbolcularına çok teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Engelsiz Hobi Kursu öğrencileri anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Öğrenciler; Sakaryaspor’a moral ve destek olmak için Rüstemler Tesisleri’ni ziyaret ederek; antramenı takip etti. Tezahüratlarla sporculara destek olan engelsiz yüreklerin ziyareti renkli görüntülere sahne oldu. Ziyarette Engelsiz Hobi Kursu öğrencileri aralarında futbol maçı yapmayı da ihmal etmedi.

 

Farklı bir anı

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, “Gerçekleştirmiş olduğumuz gezide, öğrencilerimiz 1. lig mücadelesi veren Sakaryaspor’a destek ve moral vermek için Rüstemler Tesisine ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilerimize farklı bir anı, futbolcular için ise özel bir gün oldu. Bu güzel misafirperverliği için Sakaryaspor yöneticilerine ve futbolcularına çok teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!