SAKARYASPOR VOLEYBOLDA BÜYÜK HEDEFLER PEŞİNDE

featured

SAKARYASPOR VOLEYBOLDA BÜYÜK HEDEFLER PEŞİNDE

Sakaryaspor voleybol takımı 1. Ligde oynamanın yanında alt yapılarda da projeleriyle geleceğin takımını kurmayı hedefliyor

IDRİS DEMİR’LE BİRLİKTE

2017.2018 sezonu için hendek voleybol takımını bünyesine katan Sakaryaspor bu yılki hedefini öncelikle ligi tanımak, ligde kalmak ve gelecek yılların daha güçlü takımını oluşturmak olduğunu açıkladı. Kulüp Başkanı İsmail Gürses, yöneticiler Halit Evin,  Ramazan Sezer ve Cem Gün diğer amatör branşlara olduğu gibi voleybola da ,aynı zamanda “geleceğin anneleri” olacak olan kızlarımız için gereken desteğin verileceğini söylediler. Sakarya’da salon sporlarında özellikle genç kızlarımızın takım sporlarında faaliyet göstermesini bir sosyal sorumluluk projesi olarak yerine getirme amacındayız. Baş antrenör İdris Demir’in çalışmalarıyla alt yapılarda da hedef yükseltti ilk iş olarak Sakarya’da voleybol branşında faaliyet gösteren kulüpler, Gelişimspor, Adapazarı Belediyespor ve Adaspor’un voleybol şubelerini Sakaryaspor bünyesine katarak çok önemli bir adım attı. Önümüzdeki günlerde açılacak olan Sakaryaspor voleybol okulları ile de küçük yaş grubundaki çocuklara voleybol eğitimi verileceği söylendi. Bu şekilde onlarca çocuğumuz salonlarda spor yapma imkanı bulacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!