SAKARYASPOR U-19’LAR MUTLU BİTİRDİ 4-2

featured

SAKARYASPOR U-19’LAR MUTLU BİTİRDİ 4-2

Coca Cola Gelişim Ligi U-19 B Grubunu lider olarak bitiren Sakaryaspor U-19 takımı Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı Tesislerinde karşılaştığı Zonguldak Kömürspor karşısında net bir galibiyet elde ederek şampiyonluğunu kutladı. Teknik Sorumluluğunu İsmail Öz’ün yaptığı Sakaryaspor U-19 Takımı maçın 7. Dakikasında 1-0 Öne geçti. Bu dakikada İbrahim Can’ın sağdan getirdiği ve ortaya kestiği topu Görkem kale direğinin dibinde  topu ağlara gönderdi ve Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçirdi. Maçın 15. Dakikasında bu defa Caner İrken Sakaryaaspor’u 2-0 Öne geçirdi. Maçın 43. Dakikasında yine Görkem kendisinin ikinci ve takımının üçüncü golünü atarak farkı üçe zıkarttı. İlk yarı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor oyunu rölantiye alınca Zonguldak Kömürspor ataklarını sıklaştırmaya başladı. Maçın 70. Dakikasında Zonguldak Cömert’in golüyle farkı ikiye indirdi 3-1. Bu golden 4 Dakika sonra gelişen bir Sakaryaspor atağında ileriye çıkan Emre Kars topu rakip ağlara gönderdi 4-1. Maçın 85. Dakikası oynanırken Sakaryaspor kalesi önünde meydana gelen bir karambolde Ertuğrul Emre topu kendi ağlarına gönderdi ve bu golle maç ta 4-2 Sakaryaspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Maçın bitimi ile birlikte grubunda şampiyon olan Sakaryaspor U-19 Takımı sahanın ortasında kutlarken, futbolcular ve teknik heyet Sakaryaspor U-19 Takımının taraftarlarından Furkan Öz ‘ün getirdiği Şampiyonluk baklavası ile sevinçlerini paylaştılar.

SAHA : Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesisleri

HAKEMLER : Bahadır İleri*** Ozan Gürleyük*** Nuri Tan*** 4. Hakem : Cafer Mamak

SAKARYASPOR U-19 : Kadircan*** Celal*** Kadircan Sipahi*** Tugay Şenoğlu*** Caner ***( Riko*** (  Berk*** Mustafa*** ( Tolunay*** E. Emre*** Emre **** Görkem*** İbrahim Can*** ( Tugay Keleş*** )

TEKNİK SORUMLU : İsmail Öz

ZONGUYDAK KÖMÜRSPOR : Berke*** Zafer** M. Çağrı*** Musa*** Mert*** Burak*** Cömert*** Fatih*** Umutcan*** ( M. Uğur*** )Doğuhan*** Ertuğrul***

TEKNİK SORUMLU : M. Gökhan Konmuş

GOLLER : Dk. 7- 43 Görkem Dk. 15 Caner Dk. 74 Emre  Dk. 85 Ertuğrul Emre Kendi kalesine ( Sakaryaspor ) Dk. 70 Cömert ( Zonguldak Kömürspor )

DSC_3814 Ens-1 Ens-2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!