SAKARYASPOR U-19 ŞEN ŞAKRAK 4-1

featured

SAKARYASPOR U-19 ŞEN ŞAKRAK 4-1

Coca Cola Gelişim Ligi U-19 B Grubunda liderliğini sürdüren Sakaryaspor U-19 Takımı Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesislerinde Düzcespor U-19 Takımını konuk etti. Maçın 22. Dakikasında Düzcespor Faruk’un golüyle 1-0 Öne geçti. Bu dakikadan sanra Sakaryaspor oyuna ağırlığını iyice koydu ve golü buldu 35. Dakikada İbrahim Can beraberliği sağladı. İlk yarı 1-1 Berabere sona erdi. Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor daha atak oynamaya  ve goller de gelmeye başladı. Maçın Maçın 59. dakikasında Mustafa durumu 2-1’e getiren golü kaydetti. Maçın 80. Dakikasında yine İbrahim Can farkı ikiye çıkarttı. 90+1. Dakikada Mustafa kendisinin ikinci ve takımının 4. Golünü attı ve maç Sakaryaspor’un 4-1 Galibiyeti ile sonuçlandı.

SAHA: Ekrem Kababerberoğlu Alt yapı Tesisleri

HAKEMLER . Talha Yıldırım-Ertan Bozdemir- Behlül Kocacık

SAKARYASPOR U-19 : Aykut berat*** M. Mustafa*** ( Kadircan Sipahi** ) İsmail*** Emre*** Ertuğrul emre*** Caner*** Tolunay** ( Tugay Keleş*** ) Celal *** ( Tugay Şenoğlu*** ) İlkay*** Mustafa*** İbrahim Can***

TEKNİK SORUMLU : İsmail Öz

DÜZCESPOR U-19 : Emir Efe** Hasan** Özkan** Arda*** Ümit*** Ogün*** Enes** Ekrem** Faruk*** Oğuz** Mustafa***

TEKNİK SORUMLU : Kenan Şereflioğlu

GOLLER ; Dk. 22 Faruk ( Düzcespor ) Dk. 35-80 İbrahim can Dk. 59-90+1 Mustafa Duran ( Sakaryaspor )

Sakaryaspor U-19

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!