SAKARYASPOR U-17’LER ARKAYI BEŞLEDİ: 5-2

 

Ekrem karaberberoğlu Alt yapı tesislerinde oynanan Gelişim Ligi U-17 Karşılaşmasında Sakaryaspor U-17 Takımı konuk ettiği Darıca Gençlerbirliği karşısında önce 2-0 Geriye düştü ve daha sonra işi ciddiye alınca golleri ardı ardına sıralardı ve karşılaşmadan farklı bir sonuçla ayrıldı 5-2.

İLK YARIDA GOL DÜELLOSU

Maçın 12. Dakikasında Darıca Gençlerbirliği bir penaltı atışı kazandı, Onur penaltıyı gole çevirince Darıca 1-0 Öne geçti. 15. dakikada bu defa Mesut Darıca’yı 2-0 Öne geçiren golü attı. Bu gollerin şokundan çok çabuk sıyrılan Sakaryaspor maçın 18. Dakikasında Ahmet Furkan Özcan’ın penaltıdan attığı golle farkı bire indirdi. Bu golden 8 Dakika sonrasında maçın 26. Dakikasında Fatih’in golü ile durumu eşitledi. 27. Dakikada Ahmet Can önünde bulduğu topa çok sert vurdu ve bu defa Sakaryaspor’u 3-2 Öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında oyuna ağırlığını koyan Sakaryaspor U-17 takımı 49. Dakikada Oğuzhan ve 65. Dakikada Abdülkadir’in golleri ile maçtan 5-2 Galip ayrıldı.Maçın bitiminden sonra hakeme itirazlarına devam eden Darıca G. Birliği oyuncusu A. Kadir kırmızı kart gördü.

SAHA : Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri

HAKEMLER : Tayfun Topuzayak*** Hasan Işık*** Mestan Mestanoğlu***

SAKARYASPOR U-17 : Cihangir*** Kerem*** Ahmet Furkan*** Samet*** Fatih*** Ahmet Can*** Abdülkadir***Mert*** ( Görkem*** ) Oğuzhan*** Hami*** ( Süheyl*** ) Serdar*** ( Berat Can*** )

TEKNİK SORUMLU : Murat Özgen

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ U-17 : M. Fatih** Halil İbrahim** Ruhi bora** ( Zafer  Dk.71 ) Veysel*** Batuhan*** ( Mert** ) Onur*** Zafer*** Mustafa** ( Kerem** ) Akdan*** ( Zafer Değirmenci Dk. 71 ) Mesut*** Batuhan***

TEKNİK SORUMLU : Ali Demirci

GOLLER : Dk. 12 Onur Dk. 15 Batuhan ( Darıca G. Birliği ) Dk. 18 Ahmet Furkan Dk. 26 Fatih Dk. 27 Ahmet Can Dk. 49 Oğuzhan Dk. 65 Abdülkadir ( Sakaryaspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!