SAKARYASPOR U-16’LAR’DA HAYAL KIRIKLIĞI 1-1

SAKARYASPOR U-16’LAR’DA HAYAL KIRIKLIĞI 1-1

Coca Cola Gelişim liginde oynanan U-16 Karşılaşmasında Sakaryaspor U-16 Takımı Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı Tesislerinde konuk ettiği Bursa Nilüferspor U-16 Takımı ile 1-1 Berabere kalarak hayal kırıklığı yarattı.

ERKEN GOL REHAVET YARATTI

Maçın henüz 2. dakikasında Mertcan’ın golüyle 1-0 Öne geçen yeşil-siyahlılar bu golün üzerine yatmaya çalışınca ilerleyen dakikalarda Bursa Nilüferspor daha etkili bir futbol oynamaya başladı ancak ilk yarı atılan tek golle 1-0 Sakaryaspor’un galibiyeti ile bitti. Maçın ikinci yarısına Bursa Nilüferspor golle başladı. Maçın 49. Dakikasında Yusuf Bursa Nilüferspor’a beraberliği getiren golü kaydetti. Bu golden sonra her iki takım da gol için pozisyonlar yakaladılar ama golle sonuçlandıramadılar.

GELİŞİM LİGİNDE ÇİRKİN MANZARALAR !

Maçın son dakikalarına girildiğinde Bursa Nilüfespor oyuncuları kulübede bulunan antrenörleri Şenol Tüfekçi’nin de destekleri ile maçı çirkinleştirmeye ve zamana oynamak için vakit geçirmeye başlayınca Bursa Nilüferspor’dan 73. Dakikada Durmuş ve 80+2. Dakikada İbrahim maçın hakemi Zeki Erdem şen tarafından ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun harici edildiler. Sakaryaspor U-16 Takımı ve taraftarları bu beraberliğe üzülürken, Bursa Nilaferspor da alınan 1 Puana sevinen takım oldu.

(HABER VE FOTOLAR : sırrı ŞANLI)

 

 

 

SAHA: Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı tesisleri

HAKEMLER : Zeki Erdem Şen*** Ali Can Özen*** Vedat Duman***

SAKARYASPOR U-16 : Yunus Emre** İbrahim** Bahadır*** Arda** Cihat*** Metincan*** Barış*** ( Hakan** ) Furkan Beyribey** ( Mustafa** ) Furkan Öztürk*** Erkan*** Mertcan***

TEKNİK SORUMLU : Osman Kılıç

BURBA NİLÜFESSPOR U-16 : Azat*** İbrahim ( K.K ) Erdoğancan** M. Doğan* Arifcan** Yusuf*** M. Çağlar** ( Durmuş K.K. ) Mustafa** Ali** ( M. Ali Dk79) M. Furkan*** ( Berkay ( Dk. 80+2 ) M. Kağan**

TEKNİK SORUMLU : Şenol Tüfekçi

GOLLER : Dk. 2 Mertcan duralı ( Sakaryaspor ) Dk. 49 Yusuf ( Bursa Nilüferspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!